Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože, kakav ludak.
Još jedan biserko. Kako misli da to posle opere?
Ekstra je, ali tu treba mnogo vremena i truda, a i ne može uspeti svakom. Mislim da ja ne bih mogao.Ako ovo nije "j.ebanje keve" onda ne znam šta je
https://vk.com/video-140218875_456243624?list=1bd006daa64fe241d6
Šta ja znam, onako. Svakako mi je lepši C4 X.malopre sam video onaj novi Citroen C5 , bar po meni, nikad ružniji Citroen nisam video do sada , spaček je lepota za ovaj novi , težak promašaj , a tolika konkurencija u tom segmentu
Brrrate..ne bih nikad to uspeo.Malo ko bi uspeo.Znaš koji profi mora čovek da bude.A pazi.On ima delove te.Ono,sve ima.Restaurator.Ekstra je, ali tu treba mnogo vremena i truda, a i ne može uspeti svakom. Mislim da ja ne bih mogao.
Stavi sliku.Koji.Nisam ni gledao.Koji je taj sad?malopre sam video onaj novi Citroen C5 , bar po meni, nikad ružniji Citroen nisam video do sada , spaček je lepota za ovaj novi , težak promašaj , a tolika konkurencija u tom segmentu
ovo spreda i onako ,ali zadnja partija nema nikakvu ni simetriju ni estetiku , r u g o b a