Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
sad razumem ono gore....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

( a taj kljuc sam odavno polomio ali je radio jbga
) Kad odjednom poce da se pali alarm... ja brzo skinem klemu sa akumulatora, a ono poce jos jace da zavija .... valjda ima neke baterije... a ovaj jedan pijani drug poce da se dere PLJACKA PLJACKA .... gleda narod u nas 
Rekoh ja ajmo mi za Budvu .... i onda kad smo dosli u Budvu video sam da je se sve desilo sa razlogom.

Posle sam otišao po kljuc i kad sam se vratio ( 5 min mozda ) nestali su svi

Ništa lepše nego kad se doručkuje meso. Skorije kolega i ja sa faksa otišli na doručak, na čorbicu, i predomislili se i uzeli po gurmansku. Tek sam predveče jeo opet.E q moj, bio sam u kafani. U 8.00 uleteli smo u cevabdzinicu na dorucak i jelenka. Gazda kaze samo sto sam zalozio. Sacekacemo, nema problema.
Velika porcija sa lukom + 4 rogonje po svakom, sad sam miran veci deo dana.
. Pojacajte to malo inace cete morati da jurite zivo meso po sumi 
Zdravo mico. Jel bilo nesto za 8. mart?
3-4 kile ode za dva dana, nas 3-4, pa posle drug donese još mesa kad zafali, a poslednji put je zafalilo3-4 kile mesa. Pa to ode samo za jedan obrok. Pojacajte to malo inace cete morati da jurite zivo meso po sumi
![]()
Doneo ćevape, rolovane slaninom i domaće šnicle. Ihhhh, koje zlo. Zajebale i kobasice i gole ćevape! I doneo Merak pivo 
3-4 kile ode za dva dana, nas 3-4, pa posle drug donese još mesa kad zafali, a poslednji put je zafaliloDoneo ćevape, rolovane slaninom i domaće šnicle. Ihhhh, koje zlo. Zajebale i kobasice i gole ćevape! I doneo Merak pivo
od onomad
![]()
3-4 kile ode za dva dana, nas 3-4, pa posle drug donese još mesa kad zafali, a poslednji put je zafaliloDoneo ćevape, rolovane slaninom i domaće šnicle. Ihhhh, koje zlo. Zajebale i kobasice i gole ćevape! I doneo Merak pivo
od onomad
Ljubazno bih te zamolio da vise ne postavljas takve slike u pola jedanaest ujutru, jer sad moj stomak krci kao Radio Raka Esinger kad juris da ga ufatis u Borci. A jutros sam sabio neke bosanske pite s mesom...

A da viš ukus...jaoooo,sto dobro izgleda.

Da nisi ti snimao...