Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

sad razumem ono gore....

images

Koja sranja mi se izdesavala ... ali sve je na kraju bilo dobro :lol:

Prvo odem u PG, izasli u jedan klub, extra se proveli i nedje oko 3 mi na parking, otkljucam mecku bez problema i ubacim kljuc ...a ono nista ... ni da cuje :lol: ( a taj kljuc sam odavno polomio ali je radio jbga :) ) Kad odjednom poce da se pali alarm... ja brzo skinem klemu sa akumulatora, a ono poce jos jace da zavija .... valjda ima neke baterije... a ovaj jedan pijani drug poce da se dere PLJACKA PLJACKA .... gleda narod u nas :lol:

I ajd nema veze, krenemo sa drugovim autom nazad u BD po kljuc, ostavim auto na parkingu onako otkljucanog, i aj da svratimo negde u pg da jedemo nesto, kad nista ne radi.

Radi samo jedna pekara na Zabjelo. Tamo guzva hiljadu dusa :lol: Rekoh ja ajmo mi za Budvu .... i onda kad smo dosli u Budvu video sam da je se sve desilo sa razlogom. :)
Kad tamo u restoranu u Bd vidim bivsu sa nekim momkom sjedi i jos nekim drustvom... i to je samo potvrdilo neke moje sumnje zbog koje je i jesam batalio.... kako se sjebala :lol::lol::lol: :hahaha::hahaha::hahaha:
Neprocenjiv osećaj kuliranja .... samo sam se lagano nasmejao i seo za moj sto :lol: Posle sam otišao po kljuc i kad sam se vratio ( 5 min mozda ) nestali su svi :hahaha:

I tako ***, sve se desilo sa razlogom ... tacno verujem da onaj moj auto ima dusu :)

E q moj, bio sam u kafani. U 8.00 uleteli smo u cevabdzinicu na dorucak i jelenka. Gazda kaze samo sto sam zalozio :) . Sacekacemo, nema problema. :lol: Velika porcija sa lukom + 4 rogonje po svakom, sad sam miran veci deo dana.
Ništa lepše nego kad se doručkuje meso. Skorije kolega i ja sa faksa otišli na doručak, na čorbicu, i predomislili se i uzeli po gurmansku. Tek sam predveče jeo opet.

Jadna musaka.
Kad izadjem u grad, prvo postavim temelj, jednu pljeskavicu, posle 5-6 piva, pa pre kuće još jednu pljeskavicu, pa na spavanje.
Uskoro idem na kampovanje. Nosim tri-4 kile mesa, xyz lepinja, pivo, sok i šator. Doručak, ručak, večera i sve izmedju toga roštilj i krompir na žaru! Holesterol će dodje na 490, al nea veze.

3-4 kile ode za dva dana, nas 3-4, pa posle drug donese još mesa kad zafali, a poslednji put je zafalilo :lol: Doneo ćevape, rolovane slaninom i domaće šnicle. Ihhhh, koje zlo. Zajebale i kobasice i gole ćevape! I doneo Merak pivo :mrgreen:

od onomad

Ljubazno bih te zamolio da vise ne postavljas takve slike u pola jedanaest ujutru, jer sad moj stomak krci kao Radio Raka Esinger kad juris da ga ufatis u Borci. A jutros sam sabio neke bosanske pite s mesom...

Ljubazno bih te zamolio da vise ne postavljas takve slike u pola jedanaest ujutru, jer sad moj stomak krci kao Radio Raka Esinger kad juris da ga ufatis u Borci. A jutros sam sabio neke bosanske pite s mesom...
Kad bih ti rekao da vrelo pivo ovaj izvor ohladi za 20 minuta, bi l mi verovao? :per:
...jaoooo,sto dobro izgleda.
A da viš ukus :per:

Evo ove rasne kod Arene, kukali joj roditelji

Back