Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam vozio ekskurziju na kampovanje i sa kampovanja,
nisam imao uopste takvih problema.
vi ste metiljavi, ja kazem ne moze i mrs
vise ni ne pitaju :)

Јеси им рекао "пусти ме, видиш да возим брод, видиш да возим ову академију, управљам академијом, пусти ме, немој да ме дираш, да ме узнемираваш, ајде марш!"?:mafijas:

Е људи... не знам како бих дефинисао проблем, али ме интересује да ли журите да стигнете до циља (при чему не мислим на јурцање по путу)?

Какви сте ви по овом питању?

Ne stajem nikome i nigde dok se ne stigne na cilj. Moze da kuka ko koliko hoce. Za ta stajanja si skroz u pravu, to se oduzi u p.m.

ima CD nalepnicu...z:)

36-E-018 tablice. Dakle holandska firma. E sto mrzim te Holandjane (sve i da je gazda firme Srbin).

У мају кад смо организовали Електријаду ишли су ови моји у ''извидницу'' у Теслић и путовали су 8-9 сати, јер су одмах на Бежанијској коси отишли у Роду, па су онда стали на ОМВ пре искључења са аутопута да једу, па су онда стали у Брчком, па у Модричи па у Добоју :roll: а онда кад сам ја кренуо стигнем за 3 сата (додуше била је недеља рано ујутру и јурцао сам)... мислим оно... чиста блејачина... много ми је лакше да кажемо - ''е идемо да блејачимо тако по разноразним градовима'' него као ''идемо у Теслић'', а онда се возимо 9 уместо (реалних) 4-5 сати... :roll: Друга је ствар када су ишли аутобуси па је онда и требало украсти мало времена (путовало се ноћу, а нису смели да поране :mrgreen: ), а и има 5-6 аутобуса тј- 250-300 људи и ту се већ може наћи неко и коме се пиша и једе и шта ја знам... ал' овако колима... нема стајања... Чак и када сам на море ишао нисам хтео да станем ЕВЕНТУАЛНО станем на Сокооцу на пицу (кад сам ја гладан :D ) и то је то...

Cesto picim za Bec. Stanem samo na nasoj granici i to je to. Pet, pet i po sati. Pre tri godine sam sa zenom isao za Frankfurt. Prvi dan Beograd-Bec bez stajanja. Sutradan Bec-Frankfurt bez stajanja. Zena poludela, ja zabranio cigarete u kolima, nema kafe... Haos. Ali isterao sam svoje.
Pa zamisli da stanem na nekom parkingu u Nemackoj i da navucem carinsku patrolu na vrat. Dok ja njima dokazem da smo krenuli u zajebanciju kod prijatelja u Frankfurt oni bi mi vec rasturili ceo auto na sastavne delove...

to da je diplomacki kor znaci da je auto neke od ambasada u zemlji.
mozda od onih marijanskih ostrva? :D
ne znam dal su priznali kosovo pa mozda ako smo im oterali ambasadora ostao pezo sam bez tockova na parkingu :lol:

Nije diplomata sa E tablicama. U najboljem slucaju moze biti predstavnik neke ekonomske misije, mada onda po pravilu ne bi smeo da ima CD nalepnicu (bez obzira na diplomatski pasos). Svako ko ima diplomatski pasos dobija A ili M tablice. Nije mi poznato da je to slucaj sa E tablicama. A vidjao sam da CD nalepnice lepe raznorazni Indijanci koji veze nemaju sa diplomatijom. Samo sto to kod nas policija ne kaznjava. Ma ne nosi im ni pauk kola taman parkirali na sred pesackog na Trgu Republike. Gori su od belih medveda.
Kako god, dopale se felne i gume ciganima ispod Gazele.

na mene se ujna naljutila jer do Krusevca (sat i po voznje) nisam dao da se duvani u kolima. A nisam hteo ni da stanem da duvane, jer sam zurio nazad u KG jer u neki disko moglo se udje samo do 12 sati. Kad sam se vracao sam pred KG stanem da 'sham i vidim dimi se iz tockova. Nove plocice smrde, dime se...a auto naravno losije kocio. Tuga.

:lol::lol::lol: И сад замисли да возиш неке паничаре и пустиш их тако да изађу из кола и виде да се точкови диме па их после не можеш натерати назад у кола :D Иначе када сам први пут ишао на море (са 128-ицом) тј кад сам први пут ја возио средим ја мало ауто пред полазак и између осталог офарбам фелне дан раније... и тако пођем ја сутрадан ујутру сабајле и возим неких 8 сати до ХН без стајања и излазим напоље, а оно предњи точкови ЦРНИ (од плочица и топлоте ваљда), а задњи десни помало мастан (пук'о кочиони цилиндар) :mrgreen: и сад замисли да сам ја то негде у међувремену вид'о... одмах би стао да поправљам негде и не бих стигао на море ни за 18 сати :D (на страну то што сам могао да не стигнем уопште :mrgreen: )

hmm potsetiste me na jednu priliku, vozi cale keca pre koju godinu autoputem idemo ka nisu ( vlasinsko jezero ) vozi cale, vozi i posle jedno 100 km od bg-a osetimo gumu koja gori..vozi cale mislimo napolju smrdi, ono smrad sve jaci..okrenem se ja slucajno ono dimcina iza nas..stanemo, tockovi vreli usijali se a dim kulja..sta sad, cale se seti bio kod majstora da popravlja rucnu ovaj je pretego i svo vreme kocili zadnji tockovi..kako gume nisu pukle nije mi bilo jasno..
onda je morao da otkaci rucnu a kolko je ostalo od zadnjih paknova pojma nismo pojma imali..bogami bilo je zanimljivo kad smo se spustali niz vlasinu, cale je vozio ko po jajima :)

pa cale je posle rekao: ` vidim ja nesto ne vuce kako treba` al posto je kec bio krcat, a i bilo je nekih problema sa motorom nije ni pomislio na to...
al taj put mi je zlo, ima nekih 400 km do jezera od bg-a, kad sam bio klinac pa kewa u ficu, pa vuci 80 na sat, umremo do tamo..
prosle god prvi put isli toyotom, cale tamo ( posto od jezera do naseg sela ima 3 km teeeskog ofroufda) cale scepi auspuh, pa ae nazad sa takvim auspuhom, bubne opne su nam otisle..:(
ee cekam dan kad cu ja da kupim nekog dzipca i da odemo do tamo i da se vratimo u jednom komaTu..:)

Treba ti doldeliti nagradu. Zastavom na more? Eh, da su nam tako hrabri vojnici... :)

zanimljiva tema. Mnogo mrzim da stajem nekom. Sine, ako smo krenuli na 2-3 sata voznje sedi gde si jbte. Po meni je gubljelje vremena ta pauza.

Знаш шта... дефинитивно бих тако нешто поновио само из опкладе, али то је стварно било савршенство и нешто што је мени у то време био сан... отићи колима са девојком на море... а да сам тада имао само малко више знања (као рецимо то да се ауто не може упалити на гурку на плину и да га треба пребацити на бензин па онда палити на гурку) не бих имао ни најмањи проблем, а овако сам имао доживљај да га спуштам на леру од тзв S кривина до Котора (неких 5-6км низбрдо) тако да кад већ припремаш награду спреми две :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back