gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Za koliko ce da te odstete? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tri meseca planirali krug po NSu i nisu te se setili. Ni broj da traze, nista... Osveti se.
sinoc sam mu bio u Bgu, na parkingu sam video pezo 308 dignut na kocke, bez tockova (neko mu digo felne kanda, sve trava raste iz betona ispod),
uganuo sam nogu na rupu ispred sava centra, i prdno sam kada sam bio unutra! ha!
Узимам ја карту и чујем га како нешто добацује, али искулирам и одем...
толико је он њу притиснуо да се он сам заљуљао... легнем и ја на кочницу и шта се дешава... он је довољно укочио да га је сад овај у десној траци кога је иначе претекао сада сустигао и налећем ја који не могу да смотам у десну траку од овог претицаног, а у левој стоји овај коме сам блицао
значи лик је намерно укочио нагло да би ме сјебао
а што је највећи фазон, ја сам био баш далеко и није рецимо да сам му се набио нешто или блицао као блесав, него просто само блицнуо два пута са неких 300-400 метара... луд народ скроз... tri meseca planirali krug po NSu i nisu te se setili. Ni broj da traze, nista... Osveti se.

Nažalost, ja nisam imao tako pozitivna iskustva sa blicanjem drugima. Možeš bre da im gurneš reflektor u dupe, a oni opet neće izvaliti da im blicaš.Inače, meni ne blicaju, nego mi se zalepe uz dupe, što automatski povlači za sobom da im iz inata prešaltam u nižu sa gasom do poda.
![]()

Osim kamiona koji nisu gasili duga, traktora bez svetla, vožnja ZR-NS je bila večeras extra... Čak su mi se i sklanjali kad sam blicao da hoću da ih preteknem... Sklone se da imam više mesta. Fin neki narod danas bio... Verovatno od alkohola. p.s. kome god da je slava, nek' mu je srećna!!!

fala.
hahaha dovla JE IZGURAO kamion hahaha
kontam to samo vi bosanci mozete, na o'ruk![]()

Uvek sam se plašio negledanja u retrovizor onih u sporoj traci... Doduše, poslednjih godinu dana spadam među najsporije vozače...preticanje čak i kamiona je pravi mali podvig, a kada dođem iza autobusa, osim ako nije Sanos - o tome i ne razmišljam...Ма везе немам, то ће регулисати ови у фирми пошто је јелте службени![]()
Иначе да вам се пожалим... идем вечерас за Шабац (касније продужио у Лозницу) на неку славу и сад укључујем се на аутопут, прилазим наплатној рампи и некако се шугаво нађем између аута и шлепера и како сам био бржи од обојице, а испред шлепера био мањи ред ускочим испред њега... али то је било фазон на 50-60 метара значи ни трага од неког баханалисања него ето... нисам обратио пажњу... и лик с камионом ми се насади на ауто и да ме стера са наплатне рампе и Бог (нисмо још били ушли у онај наплатни део)... и ја какав сам јелте задрти Босанац почнем да се гурам с њим и миц по миц изгурам ја њега и уђем првиУзимам ја карту и чујем га како нешто добацује, али искулирам и одем...
Шта је поента приче... лик се насадио на мене потпуно неоправадано јер је стварно била огромна раздаљина и апсолутно није било ни трага неком намерном улетању, угрожавању и шта ја знам... следеће што ми се дешава, идем око 160 приближавам се ауту који је већ увелико извршио претицање и блицам му и лудак ни 5 ни 6 ЛЕГНЕ на кочницутолико је он њу притиснуо да се он сам заљуљао... легнем и ја на кочницу и шта се дешава... он је довољно укочио да га је сад овај у десној траци кога је иначе претекао сада сустигао и налећем ја који не могу да смотам у десну траку од овог претицаног, а у левој стоји овај коме сам блицао
значи лик је намерно укочио нагло да би ме сјебао
а што је највећи фазон, ја сам био баш далеко и није рецимо да сам му се набио нешто или блицао као блесав, него просто само блицнуо два пута са неких 300-400 метара... луд народ скроз...
А у повратку, нигде живе душе, лагано, сви се склањају сами нисам можда 2-3 пута блицнуо... тотално два различита света за само неколико сати разлике![]()
) mozemo i mi da se svetimo... na razne nacine Ma o'k ste vi...bar ja imam pozitivna iskustva...i posle se pitate sto smo mi prevoznici bezobrazni?!
kad vi mozete da "gurate" kamione s puta () mozemo i mi da se svetimo... na razne nacine
![]()
...i nije te mrzelo ovo da crtaš...?
Са какмионом сам се гурао на улазу у наплатну рампу, а после сам блицао ауту, нека Вектра чини ми се или тако нешто.Cek, ti si blicao autu ili kamionu?
Е ја могу да кажем да има време кад се људи склањају и кад се људи не склањају, али још увек нисам сконтао зависност... рецимо синоћ у одласку НИКО се није склањао, сви нешто били надрндани, блицају, камиони додају гас кад их обилазиш, Југићи се возе левом траком без намере да се склоне иако им блицам са 500м, значи опште лудило... У повратку блицнуо сам можда два три пута, а ово остало се сви склањали чим приђем на мање од 100м и то буквално ЛЕТЕ у десну траку значи као да сам променио државу, закон и менталитет, а заправо ишао саљм истим путем само у супротном смеру и пар сати каснијеNažalost, ja nisam imao tako pozitivna iskustva sa blicanjem drugima. Možeš bre da im gurneš reflektor u dupe, a oni opet neće izvaliti da im blicaš.Inače, meni ne blicaju, nego mi se zalepe uz dupe, što automatski povlači za sobom da im iz inata prešaltam u nižu sa gasom do poda.
![]()
Па да то је било у фазону ортак каже: ''не смем да отворим прозор овај с камионом ће нам ући у ауто кроз прозорfala.
hahaha dovla JE IZGURAO kamion hahaha
kontam to samo vi bosanci mozete, na o'ruk![]()
мада мени није јасно шта је он уствари хтео кад сам ја био на правцу уласка у рампу, а он скроз поред мене... 
Ако ћемо поштено, било је у самоодбраниi posle se pitate sto smo mi prevoznici bezobrazni?!
kad vi mozete da "gurate" kamione s puta () mozemo i mi da se svetimo... na razne nacine
![]()
мислим, ја знам да умем да будем безобразан и да се уваљујем и да улећем и све то, али ово је било чисто као суза... дошао сам на рампу потпуно правилно, а онда је он прошао с моје десне стране, обишао притом 2-3 аута и чекао мене да дођем на ред да ме изгура
ал' оно... бзвз непотребно гурање, али принцип је принцип Nije bre....i nije te mrzelo ovo da crtaš...?
![]()

kontam da takvo obilazenje samo njima moze pasti napamet. kamiondzijama.
ali pazi ako se stvrdne betona unutra шес кубика![]()

Pa ništa...koristili bi pneumatske bušilice da izvade nesrećnika...![]()