Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislio sam,
sta ce kamiondzija ako mu se stvrdne 6 kubika betona u kamionu.
moze samo das ubije.

a to...
a050.gif
:rumenko:
...pa zato mora da požuri...

Па мождаје умро од туге кад је видео да му нема фелни :D

Иначе ја се ту налазим са неким љубитељима Фијата и кад сам отишао први пут пре 4 недеље тај Пежо је био ту и они кажу да је ту од пре две недеље значи укупно 6 недеља је ту... не би ме чудило да неко дође и скине дискове, пакнове и тако ту ситну галантерију :D

Иначе, на том истом паркингу су мом колеги покушали да обију Голфа 5 у сред дана... имали смо неку конференцију у Интерконтиненталу од 10-16 и кад смо пошли кући њему сломљена брава, међутим нису успели да уђу... то ваљда они циганчићи долазе па се вежбају ту... најлакше им да побегну ако их неко и види...

Па мождаје умро од туге кад је видео да му нема фелни :D

Иначе ја се ту налазим са неким љубитељима Фијата и кад сам отишао први пут пре 4 недеље тај Пежо је био ту и они кажу да је ту од пре две недеље значи укупно 6 недеља је ту... не би ме чудило да неко дође и скине дискове, пакнове и тако ту ситну галантерију :D

Иначе, на том истом паркингу су мом колеги покушали да обију Голфа 5 у сред дана... имали смо неку конференцију у Интерконтиненталу од 10-16 и кад смо пошли кући њему сломљена брава, међутим нису успели да уђу... то ваљда они циганчићи долазе па се вежбају ту... најлакше им да побегну ако их неко и види...

Pa meti mu neke trinaestice i odlepaj ga nekug za kokoske :D

Kad malo bolje razmislim, stvarno, sto ne dodje po pezojca?

Можда је краден, па га је овај што га је дигао оставио ту. Тако је код нас иза зграде стајала украдена Опел Аскона без точкова и са сломљеним задњим стаклом 6 месеци, пре једно 6-7 година.

Е људи... не знам како бих дефинисао проблем, али ме интересује да ли журите да стигнете до циља (при чему не мислим на јурцање по путу)?

Елем, у петак сам ишао у Шабац и Лозницу са другаром на неке славе и договор је био да кренемо у пола 5 из БГ-а и да он купи јелте шта треба за славу. Кренули смо у пола 5 међутим испоставило се да он није ништа купио и да је он смислио да свратимо у Роду на аутопуту па да тамо узмемо... док смо ми то све завршили дошло пола 6 ми тек на Бежанијској коси крећемо ка Шапцу... и мене ту нервоза већ хвата... не каснимо ми нигде човек нам рекао да дођемо кад хоћемо, а нити журимо да се у неко одређено време вратимо, али мене ухватила нервоза што смо уопште стали...

Други случај: пре 10-ак дана идемо у Врујце (~100км од БГ-а) и негде код Лазаревца они би да стану да купе нешто да једу, можда да станемо у неки ресторан и шта ја знам... а ја не верујем да на сат и по вожње они хоће да стоје и одбијем да станем! Међутим толико су ме узјашили да смо ипак стали у ДИС у Лазаревцу на 15 минута што се јелте продужило на 45 :roll:

Трећи случај: Идемо код другарице у Краљево (око 2 сата вожње) и како смо примирисали Бубањ потоку њима се пије воде, сморили се хоће да станемо негде ''да се зезамо'' (шта год да је то значило) и реко' нема ништа до Крагујевца! (наравно нисам имао намеру ни у Крагујевцу да станем) Срећом у Крагујевцу се запричаше нешто и заборавише да ме подсете да станемо, ја искулирао и на излазу из Крагујевца се сете и ја реко' прош'о воз нема сад до Краљева ништа ето нас тамо зачас... и кад смо стигли у КВ они излећу из кола и урлају преко дворишта другарици ''СПРЕМАЈ ВОДУУУУУУУ!!!!!'' она јадна помислила да смо згазили неког и да им није добро :lol:

Страшно... не могу да схватим да на тако кратким релацијама по 2-3 сата вожње неко мора 18 пута да пиша, једе, пије и шта ја знам :roll: Иначе у сва три случаја нисмо никуда журили и нисмо били везани ни за какав временски рок и теоретски смо могли то све што су они хтели, али је мене то тако смарало да станем и да блејачим унаоколо да је то страшно...

Какви сте ви по овом питању?

I ja se isto unervozim, pogotovo kada idem da obidjem i završim 500 stvari, a već na prvoj se zadržim duže nego što bi trebalo.
Ali je najgore to što, ako negde idem kolima a ne moram, nikad ne krenem na vreme, pa se onda unervozim i vozim pod pritiskom. Što često može rezultovati neku bržu vožnju.
Al zato kad se vraćam kući - ne žurim. :D

Страшно... не могу да схватим да на тако кратким релацијама по 2-3 сата вожње неко мора 18 пута да пиша, једе, пије и шта ја знам :roll: Иначе у сва три случаја нисмо никуда журили и нисмо били везани ни за какав временски рок и теоретски смо могли то све што су они хтели, али је мене то тако смарало да станем и да блејачим унаоколо да је то страшно...

Какви сте ви по овом питању?

:hahaha:
Јбт исто тако и код мене! Ми кренемо у град, стижемо до Ушћа и већ се неко јавља "брате стани да шорамо овде у шумици..." Просто невероватно да се некоме припиша од 15 мин вожње! Ко и кад се крене на летовање/зимовање/екскурзију - *** већ на Бубњу пиш-пауза! А пре Бубња још на Газели сви огладне, ожедне и крене општи крканлук... Е зато ја звекнем једну анти-бљуп таблету и не будим се до Копаоника (у овом случају). Онако, у инат!:)
А кад се колима иде негде на дуже, а ја возим - лепо пре почетка пута одредим паузе и кажем "таква и таква ствар, нема пишања дотле". Ко закука - нек' пиша у гаће. Генерално жешће мрзим да кренем негде и онда да успут непотребно стајем. Унервозим се, имам онај осећај, што би рекли стари Латини, 'оће каки - неће каки" (oćorum kakorum - nećibus kakibus)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back