gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
...tada bi ga sklapali k'o puzzle...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislio sam,
sta ce kamiondzija ako mu se stvrdne 6 kubika betona u kamionu.
moze samo das ubije.

bilo je to skoro na mythbuster-sima
pomoglo im je samo kilo c4...
ozbiljno!
Iz kafane u kafanu... sta pije drustvo iz coska?
sinoc sam mu bio u Bgu, na parkingu sam video pezo 308 dignut na kocke, bez tockova (neko mu digo felne kanda, sve trava raste iz betona ispod)

Vlasnik dok skupi pare za felge...![]()

Највећи фазон је што има Е таблице, што значи да ако ико има пара то је онда он![]()
To je traka sa magnetima da ti ne krenu kolica dole.
p.s. Za pare pitaj Slovence. Kakve veze ima KG i Roda (Merkator) ?
Па мождаје умро од туге кад је видео да му нема фелни![]()
Иначе ја се ту налазим са неким љубитељима Фијата и кад сам отишао први пут пре 4 недеље тај Пежо је био ту и они кажу да је ту од пре две недеље значи укупно 6 недеља је ту... не би ме чудило да неко дође и скине дискове, пакнове и тако ту ситну галантерију![]()
Иначе, на том истом паркингу су мом колеги покушали да обију Голфа 5 у сред дана... имали смо неку конференцију у Интерконтиненталу од 10-16 и кад смо пошли кући њему сломљена брава, међутим нису успели да уђу... то ваљда они циганчићи долазе па се вежбају ту... најлакше им да побегну ако их неко и види...
Kad malo bolje razmislim, stvarno, sto ne dodje po pezojca?
Највећи фазон је што има Е таблице, што значи да ако ико има пара то је онда он![]()

Страшно... не могу да схватим да на тако кратким релацијама по 2-3 сата вожње неко мора 18 пута да пиша, једе, пије и шта ја знамИначе у сва три случаја нисмо никуда журили и нисмо били везани ни за какав временски рок и теоретски смо могли то све што су они хтели, али је мене то тако смарало да станем и да блејачим унаоколо да је то страшно...
Какви сте ви по овом питању?