Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes je probavao ukrug po bulevaru? :lol:
ako nisi onda si propustio zabavu :P
Tebi Signačre da poručim da sam video da i u NS ima gomila seljaka koji ne samo što ne znaju da voze, već i ne znaju saobraćajne propise. Jedan sudar, jedan mogući sudar, majmuni koji se zaglave u raskrsnici, idioti koji prolaze na uslovnu zelenu strelicu bez da propuštaju pešake... Razočarali ste me u dušu. :thumbdown:

Tebi Signačre da poručim da sam video da i u NS ima gomila seljaka koji ne samo što ne znaju da voze, već i ne znaju saobraćajne propise. Jedan sudar, jedan mogući sudar, majmuni koji se zaglave u raskrsnici, idioti koji prolaze na uslovnu zelenu strelicu bez da propuštaju pešake... Razočarali ste me u dušu. :thumbdown:

pa nista mi ne pricaj. ima svakakvih koji su dobili drzavljanstvo/promenili prebivaliste...
bas me sada mogao bukvalno oduvati tuareg sa pesackog prelaza on ima uslovno a meni zeleno i on kidise na mene jos, BG tablice...

slikao sam ovo danas kad sam iso na fakultet. ВТФ? to postoji?
vtfld3.jpg

Koja je to ploca na koju daju samo godinu dana?! Tri godine na plocu, procesor i graficku je standard.

Moze da proba direktno kod uvoznika, mada se bojim da nema vajde od toga (recimo A4Tech daje godinu dana na tastature, ali ni u jednoj prodavnici neces dobiti to, vec samo standardnu probnu garanciju).

Koja je to ploca na koju daju samo godinu dana?! Tri godine na plocu, procesor i graficku je standard.

Moze da proba direktno kod uvoznika, mada se bojim da nema vajde od toga (recimo A4Tech daje godinu dana na tastature, ali ni u jednoj prodavnici neces dobiti to, vec samo standardnu probnu garanciju).

Nesto sam procitao na ES forumu da je neki lik kontaktirao tu org. za zastitu kupaca. Al ne radi trenutno forum ES. Kaze da je bio uporan i da je na kraju zamenio monitor + ova firma popila kaznu neku strava i uzas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back