gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Ako ga nisi provozao na Misheluq, onda nista nisi uradio 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes je probavao ukrug po bulevaru?
ako nisi onda si propustio zabavu![]()

znam, smorio samSamo kad si se toga setio.![]()
Tebi Signačre da poručim da sam video da i u NS ima gomila seljaka koji ne samo što ne znaju da voze, već i ne znaju saobraćajne propise. Jedan sudar, jedan mogući sudar, majmuni koji se zaglave u raskrsnici, idioti koji prolaze na uslovnu zelenu strelicu bez da propuštaju pešake... Razočarali ste me u dušu.jes je probavao ukrug po bulevaru?
ako nisi onda si propustio zabavu![]()
Tebi Signačre da poručim da sam video da i u NS ima gomila seljaka koji ne samo što ne znaju da voze, već i ne znaju saobraćajne propise. Jedan sudar, jedan mogući sudar, majmuni koji se zaglave u raskrsnici, idioti koji prolaze na uslovnu zelenu strelicu bez da propuštaju pešake... Razočarali ste me u dušu.![]()
Da li su došli u NS ili ne, ne znam - ne vidi im se u očima niti im piše na čelu, ali jedno je sigurno - imaju NS table.![]()

i po obliku potiljka.
![]()
Працизније, као да си их одаламио пеглом у главу.
Пууу што је гадно, личи на Дачију Логан!![]()

Mene iskreno podseća na jedno deset drugih automobila. Da mu umesto VW značkice stave neku drugu - ne bismo ni primetili.

Zašto mene podseća na volvo?![]()
Koja je to ploca na koju daju samo godinu dana?! Tri godine na plocu, procesor i graficku je standard.
Moze da proba direktno kod uvoznika, mada se bojim da nema vajde od toga (recimo A4Tech daje godinu dana na tastature, ali ni u jednoj prodavnici neces dobiti to, vec samo standardnu probnu garanciju).