Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, uvek je jedna 0, uglavnom na K, posto G je paralelna sa Z, pa ne pravi moment.

a druge dve mora izracunas.

Ako je nešto paralelno, trebalo bi da ima moment: sila puta krak. Ako je paralelno, sila pravi obrtanje(sila puta krak)... Momenta nema ako se sila projektuje u tački(F=0)... Barem ako je se ja sećam...
MA=F*L, gde je F projekcija sile na koordinatu, a L rastojanje od napadne tačke sile do tačke (u ovom slučaju A) za koju gledaš da li ima momenat(najkraće moguće, tj. normala).

Е стварно ме убиште... ја дођем на форум да се мало склоним од физике и срања и реко' 'ајд где друго него у кафану, а оно тамо... физика :eek:

Иначе добро вече свима, ја поподне по први пут ударио на мито и корупцију :mrgreen: није помагала ни казна за појас ни 3000 ништа... једва ме и Мито извадио :whistling:

А оно што је најзанимљивије... један дурПан хтео да ме пусти скроз оно као ''добар си момак'', а други хтео на робију да ме пошаље па се посвађаше на правди Бога (испред мене јелте :D )... ма шоу тајм вечерас :D

Cesto se desava da jedan popusti, a drugi pandur krvnicki te napada i oce ti pise kaznu i oce.

Ма овај што је хтео да ме казни ме препознао од раније... имали смо нас двојица (махом непријатних) сусрета раније :mrgreen: још хтео да ми узме документа па да ми закаже код судије сутра... реко' момци ево вама 500рсд да попијете пиће да се помирите, а ја одох својим послом... узмем документа, они остадоше да се свађају, а ја лагано пут под ноге :D

Е стварно ме убиште... ја дођем на форум да се мало склоним од физике и срања и реко' 'ајд где друго него у кафану, а оно тамо... физика :eek:

Иначе добро вече свима, ја поподне по први пут ударио на мито и корупцију :mrgreen: није помагала ни казна за појас ни 3000 ништа... једва ме и Мито извадио :whistling:

А оно што је најзанимљивије... један дурПан хтео да ме пусти скроз оно као ''добар си момак'', а други хтео на робију да ме пошаље па се посвађаше на правди Бога (испред мене јелте :D )... ма шоу тајм вечерас :D

sad sam hteo da stavim onu sliku gde riba pusi panduru :hahaha:
al ne nadjoh :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back