Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Kod mene su amortizeri sa GT-a i Golfic stoji pravo kao stela 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zato sto je modifikovan za sverc prasica.
i kaze se visi bez Lj![]()
Имаоооо... имаоооо саааамммм... вишеее неееееееемааааамм... сада иииииимаааааамммм... само горку успоменуууууу...Него Довла, јес ти положиЈо колоквијум из мате ил забушаваш сас учење и паламудиш с нама по кавани а ниси заслужио?![]()
Каже се ''требало'', а не ''требао''castim redom,
danas sam uradio nesto sto sam davno u sustini trebao,
pritom sam popio ispalu
uzdravlje!
ajmooooooo
oppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
p.s. danas sam popio sok od jabuke koji je fermentirao malko
, само много воде излази из водокотлића кад се пусти вода. Расипате
, на Економском се то никад не би десило, ми штедимо! (не раде водокотлићи)jos si mi samo ti potreban da mi ispravljas gramaticke greske.
jesi li skontao sta sam hteo da kazem?! JESI ! nikakav dalji komentar nije potreban, hvala lepo
Каже се ''требало'', а не ''требао''![]()

ne, rekao sam sto SAM davno trebao da uradim. prvo lice od glagola trebati, u proslom vremenu - ja sam trebao.
![]()
ne znam da li ste bili svesni cinjenice da je osnivac ove kafane zapravo zensko
sta to govori o nama?![]()

Odakle ti da je KLL zensko?

Kod mene su amortizeri sa GT-a i Golfic stoji pravo kao stela![]()

'ел си вид'оЈа синоћ био 2 сата у играони код Вука са ортацима, играли Халф лајф 2 и гађали се стварима, упиш'о сам се од смеха!
Довла срећно!
А факултет вам има супер клоње, само много воде излази из водокотлића кад се пусти вода. Расипате
, на Економском се то никад не би десило, ми штедимо! (не раде водокотлићи)
![]()
Слажем се, али види синак... глагол ''требати'' се не мења по лицима и временимаne, rekao sam sto SAM davno trebao da uradim. prvo lice od glagola trebati, u proslom vremenu - ja sam trebao.
![]()
већ има само два облика, а то су ''треба'' за будућност и ''требало'' за прошлост... конкретно твоја реченица би требало да звучи овако: ''Данас сам урадио нешто што је давно у суштини требало. Био сам ја и нисам нешто посебно задовољан.. то је на Вуковом споменику тачније код Више пословне школе... много смрди и некако ми је бзвз... није ми фенсиЈел био неко у кафани Павле Корчагин, у некој улици код Булевара? Каква је клопа и које су цене?
Јел може неко да предложи неку кафаницу са добром клопом у БГ, а да није скупо?
Сутра ћу да сликам да видите како то изгледа