Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Audi R8 mi je bash pravljen za ove prostore. Zjbani automobil, a i dalje ljubljeni nam Nemac... Za one usmerene novokomponovane.

Дебеловрате, што не могу да окрену главу. Ја би то забранио да се на Балкану продаје једно време!:mrgreen:

kaze kurir: ipak nece biti obustavljena proizvodnja z10.

Реко курир = прднула коза. Курир, Прес, 24 сата, Ало, Правда и Газета (нека ме неко допуни ако сам које цееењееенееее новине заборавио) = клозетске новине (оне што понесеш у клозет кад какиш на факсу да их простреш по поду да ти се патике не залепе за плочице:mrgreen:). Мада, и за кречење су добре, само не за читање!:thumbdown:

Bio je Lambo(Gallardo(valjda sam dobro napisao)) na prodaju-60.000€. Lik nije mogao da izdrži rate u banci.
Eh... Da sam samo tu siću... :lol:
@damnjan: jel bi pre uzeo superlegeru ili R8?

superlegeru, naravno. Po meni su to babe i zabe. Od tih skupocenih verovatno F50 ili http://www.rsportscars.com/koenigsegg/2009-koenigsegg-ccxr-edition/

ali R8 trenutno nema konkurenciju po izgledu...

mada mi se dosta svidja, posebno V12TDI... ***., jes' dizel, ali bre 500BHP..........

Реко курир = прднула коза. Курир, Прес, 24 сата, Ало, Правда и Газета (нека ме неко допуни ако сам које цееењееенееее новине заборавио) = клозетске новине (оне што понесеш у клозет кад какиш на факсу да их простреш по поду да ти се патике не залепе за плочице:mrgreen:). Мада, и за кречење су добре, само не за читање!:thumbdown:

Ljudi ja uopste ne citam novine, niti gledam tv (osim emisija o automobilima, i nekih naucnih na discovery-u)!

Elem, nesto sam skorije farbao i trebale su mi novine, i verovali ili ne, nisam imao ni jedne jedine novine u stanu, pa sam morao da upropastim zenine primerke "blic zene"!:mrgreen:

Bolje da si kupio Gazetu. Jes da bi malo skuplje izashlo, ali bi se zhena manje ljutila. A i u toj zheni blicovoj josh i ima neshto pametno. Za razliku od wc novina.
R8 je TT na steroidima. Potpuno neubedljiv automobil. Mozhda sam se jednom okrenuo za njim, i bilo mi je dosta. Vishe uzbudjenja mi izazove Alfa GTV ili Brera, pa chak i neke lepe 147 i 156.

Respect za Vuleta! Da ima one reputacije, sad bih mu dao 10 :D

У Блиц жени има нешто паметно? Ма дај... нема шансе... :)

Иначе данас ја идем са Калемегдана према Кнез Михајловој и чекам онај семафор кад наилази нешто мало, жуто и што би Хитлер рекао - народно :) Али ми скроз чудан не контам шта је... кад оно испаде онај мали Фокс што је још мањи од Пола, али колико сам ја разумео не продаје се на нашем тржишту... шта знам... мали је... и одма' је бзвз :)

Shta bre crvenish?
Drzh pivo
guinness.jpg

Jesmo li u kafani il nismo?

Јао немојте стидљив сам!:rumenko::rumenko::rumenko::hvala::hvala:

едит: ето упаде Довла пре мене! Мислим да се тај мали шврћа зове Лупо.
Није Лупо, њега сам и виђао и он се продаје код нас... ово је Фокс...

vw%20fox.jpg

U čemu li je ovaj bolji od Yuga....? :think:

Има бољи квалитет израде, има серво, има ваздушне јастуке, има удобн(иј)а седишта, има климу, има неколико звездица (не знам колико) на креш тесту и тако... величином нема неки бољи квалитет од Југа.

Opet sam danas vozio yugo, a moracu i sutra!:dash::dash::dash::dash::dash:

Otisli matori na more, pa mi cale ostavio njegovu limuzinu (da mu cuvam:lol:), i povrh svega me je zamolio da ga odvezem na pranje dok on nije tu!:otkacio:

A sto se tice onog oglasa gore i jeftinoce Mercedesa, nemam komentar!
Posle se neki cude sto sam Mercedesa pored VW-a uvrstio u spisak marki koje ne mogu da svarim!

Pre pola godine (zimus):
Sad dok mi je auto bio u BG-u na popravci, ja uzmem caletovog yuga da nesto obavim po gradu i zamalo nisam nastradao! Prvo nece lepo da upali, onda ne mogu da okrenem volan, onda dajem gas da krenem, a auto kao da stoji, ako vozis preko rupa ZASTAVA bi morala da uvede bubrege medju rezervne delove i na kraju kad sam hteo da stanem, ja stiskam kocnicu a ono go*no ide, ja stiskam ono ide, J*B*TE (mislim u sebi) oces li da stanes??? STRAAAAASNOOOOOOO!!!!!!!!:evil::evil::evil: Odjednom mi je moj volvo bio savrsen, odmah sam zaboravio na sve muke i rekao sebi "Cuti i uzivaj, vidis kako moze da bude"!!!!

Sada je sve isto, samo sto pored gore navedenog pali is 6-og puta (a ponekad i ne upali, pa mora da cekas 5 min. pa opet), ima tendenciju da se ugasi cim pustis gas, pa moram da kocim sa pola stopala da bi u isto vreme pritiskao gas da se ne bi ugasio, jer posle nisam siguran dal ce uopste upaliti ponovo, i cuje se neka neartikulisana buka (lupkanje) sa zadnje osovine!!:aaa:

Znaci definitivno padam u iskusenje da ga bucnem u gruzansko jezero, i da celeta stavim pred svrsen cin, jer ce jedino tako poceti da razmislja o drugom autu!! Od prodaje nema ni govora, jer bi verovatno morao on nekome da plati da bi ga uzeo, a i prestao sam da se nadam da ce neko da ga ukrade, jer na njemu nema nijedan deo koji bi mogao kasnije da se iskoristi u svrhu prodaje!!

A najveci biser u celoj prici je kad ja pitam oca sto ne kupi neki noviji i bolji auto on kaze:"MENI JE OVAJ YUGO ODLICAN"
:shock: :tease: :dash: :otkacio: :headbang: :mafijas: :aaa: :besan2: :dontunderstand:

Opet sam danas vozio yugo, a moracu i sutra!:dash::dash::dash::dash::dash:

Otisli matori na more, pa mi cale ostavio njegovu limuzinu (da mu cuvam:lol:), i povrh svega me je zamolio da ga odvezem na pranje dok on nije tu!:otkacio:

A sto se tice onog oglasa gore i jeftinoce Mercedesa, nemam komentar!
Posle se neki cude sto sam Mercedesa pored VW-a uvrstio u spisak marki koje ne mogu da svarim!

I ja sam danas bio primoran da vozim tu spravu...Moja Vectra kod majstora, a keva navalila da ide da vidi tetku...
Hirosima, Nagasaki, Windows 95, Yugo...To su sve katastrofe koje su zadesile covecanstvo...:dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back