Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahah. beogradjani...
ja jednom kada sam peske isao gore na karaburmu ako se dobro secam, partizanski put onaj gore, (tu se ide za pancevacki most) i ima onako raskrsnica sa koje se ide desno na most, a taj put desno se odvaja onako pre rasrksnice, i na tom odvojenom delu stoji semafor zbog pesaka. i ja vidim meni zeleno i nastavim da hodam, kad ono dolazi kamion tim putem, je8o mene je8o semafor na kome mu je crveno ja paradu napravio da se sklonim od budale
У *** ја сваки дан идем преко панчевачког моста и не могу да сконтам где је то било... једино ако мислиш на ону раскрсницу када се изађе са кружног тока па се десно иде на мост, а право према Пиониру... ако је ту онда не буди изненађен јер ту пређе улицу 2 пешака дневно а постоји и помоћни за десно тако да се људи углавном залећу туда са кружног тока... :)

У *** ја сваки дан идем преко панчевачког моста и не могу да сконтам где је то било... једино ако мислиш на ону раскрсницу када се изађе са кружног тока па се десно иде на мост, а право према Пиониру... ако је ту онда не буди изненађен јер ту пређе улицу 2 пешака дневно а постоји и помоћни за десно тако да се људи углавном залећу туда са кружног тока... :)
evo gledam kartu, kada ides partizanskim putem prema 29nov, da ti je dunav zdesne strane jelte, pa valjda odma nakon sto se prodje taj kruzni tok mozes skrenuti desno ka mostu. mislim da je tu bilo. uglavnom bilo je tu negde, pre 2god pa se slabo secam, ima to odvojeno skretanje udesno bez da ulazis u raskrsnicu, na pola toga stoji semafor, i baja se zaleteo sve u 16 jos gleda u mene i daje gas:dontunderstand:

evo gledam kartu, kada ides partizanskim putem prema 29nov, da ti je dunav zdesne strane jelte, pa valjda odma nakon sto se prodje taj kruzni tok mozes skrenuti desno ka mostu. mislim da je tu bilo. uglavnom bilo je tu negde, pre 2god pa se slabo secam, ima to odvojeno skretanje udesno bez da ulazis u raskrsnicu, na pola toga stoji semafor, i baja se zaleteo sve u 16 jos gleda u mene i daje gas:dontunderstand:
Да, да то је то... па знаш како... туда скоро никако не иду пешаци јер нема поенте заправо да иду туда јер су сва дешавања с друге стране :D али чињеница је да се људи туда залећу јер је увек зелено (има условно) и не обраћају пажњу на пешаке.
da li ste nekada iz revolta, besa, cega god, u saobracaju napali i ostetili nekoga ili tudji automobil?
Страшно пиздим када људи не поштују основне прописе, па сам тако једном приликом ударио пандурску 307ицу на кружном току из принципа. Могао сам да укочим и уз псовку да их пропустим, али нисам хтео. Чукнуо сам их лагано у задња врата и блатобран. Исход свега (након звања друге патроле и њиховог међусобног ''договарања'') да ми дају 50еур, а они су написали да су то приметили на паркингу и да се не зна ко је то урадио (да би скинули са себе материјалну ~150еур и дисциплинску одговорност). Иначе неретко се залећем или лепше речено - касније кочим на остале који не поштују горепоменуте основне прописе, али никада са намером да их ударим већ да схвате какво срање праве. Такође, врло често свирам због тога, а у последње време почео сам да заустављам и пријављујем људе без исправних позиција.
Скоро никада се не обрачунавам вербално ни на који начин чули они мене или не :)

Нисам уопште нервозан :lol::lol::lol:

U Beograd odem jednom godišnje i to mi bude sasvim dovoljno da mi se zgadi do sledeće godine...
Mnogo me nervira taj grad...
Novi Sad milina jedna...a tek ženske...:eek::worth:
Niš veće selo nego ovo moje...

Zavisi od trenutnog raspoloženja, ali uglavnom veoma nervozan za volanom...izluđuju me banalnosti - sitnice koje dokazuju koliko smo nekulturni i bezobzirni...

U Beograd odem jednom godišnje i to mi bude sasvim dovoljno da mi se zgadi do sledeće godine...
Mnogo me nervira taj grad...
Novi Sad milina jedna...a tek ženske..
.:eek::worth:
Niš veće selo nego ovo moje...

Zavisi od trenutnog raspoloženja, ali uglavnom veoma nervozan za volanom...izluđuju me banalnosti - sitnice koje dokazuju koliko smo nekulturni i bezobzirni...
vala, da znas

p.s. danas idem u beograd:D

ja sam jednom isao u skolu jednog jutra, pre godinu dana. zeleno mi ja prelazim put na raskrsnici, koza koja se kretala dotad istim smerom kao i ja, je skretala udesno, odnosno trebala je da saceka posto je meni zeleno da ja prodjem i da ona skrene desno. medjutim ono sto se desilo jeste, da je ona gledala ulevo?! dok je skretala udesno...
hodam ja gledajuci nadole, prelazim po zebri, neku muziku slusao na slusalicama, i vidim cosak daevu lanosa iza svojeg levog stopala. refleksno sam potrcao unapred gledajuci i dalje ispod svojih nogu, gde me sustizao taj isti cosak daevua, i bio sve brzi, na kraju dotle da je auto vec bio ispod mog dupeta a noge otrcale same napred. ona je skrenula u levu traku gledajuci iza sebe, iz nekog razloga, sa jos jednom kravom na suvozackom sedistu, i dodavala gas, i taman me vijala po prelazu tako. ja sam tada pobeleo kada sam dotrcao do ostrva, jer sam bio u shoku sto sam jedva izvukao noge od ispod njenog ubrzavajuceg auta, i ja se okrenem prema njoj, a ona stala i drzi se za volan onako kako sve one rade. ja se proderem nesto tipa koji ti je jesi normalna, i dalje ne mogu do daha da dodjem, okrenem se dalje da nastavim, i prva pomisao koja mi je prosla kroz glavu je bila "e sto nikad nemam kamen da razbijem prozor ovakvim idiotima..." posle otprilike 8 milisekundi mi je sinulo nesto drugo "ma sta ce mi kamen..." ...
tada je doslo do prekida filma, i signacr se okrenu nazad prema njoj koja je taman kretala i u svoj svojoj sili nanisani u njen prozor medjutim kako je auto krenuo, njegova peta je zavrsila iza njenih zadnjih vrata pri dnu stuba krova. rupa-ulubljenje je bila toliko velika i duboka da sam ja iako besan ipak ostao zapanjen ucinkom :otkacio:
masa okolo odjednom :eek: , ja se tad okrenem prema onome ko je bio najblizi :evil: i vidis samo se svi okrenu i nastave svojim poslom :whistling:

da se nije odvezla kontam da bi razbio i nju i auto :lol:

Poslednja izmena:
hahah. beogradjani...
ja jednom kada sam peske isao gore na karaburmu ako se dobro secam, partizanski put onaj gore, (tu se ide za pancevacki most) i ima onako raskrsnica sa koje se ide desno na most, a taj put desno se odvaja onako pre rasrksnice, i na tom odvojenom delu stoji semafor zbog pesaka. i ja vidim meni zeleno i nastavim da hodam, kad ono dolazi kamion tim putem, je8o mene je8o semafor na kome mu je crveno ja paradu napravio da se sklonim od budale
Sto rece Dovla, tu ima uslov, a to je skoro ko zeleno-zar ne:rotf::super:

Ko se cuva i Bog ga cuva...dobro je da imas brze reflekse:bye:

Ima li neko iskustva sa narucivanjem knjiga preko amazona, salju li u Srbiju i koliko je postarina i sl?

Nemam iskustva sa knjigama, ali sam zato pokusao vise puta da narucim audio CD preko amazona i mrka kapa!

Problem je u tome sto nece nista da salju u Srbiju, ali ako imas nekoga u inostranstvu samo da primi paket, ti mozes odavde da platis (sve kartice prihvata VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS) ali adresa primaoca da ne bude u Srbiji, i onda taj ko primi posiljku u inostranstvu da ti je donese kad dolazi u Srbiju. Tako sam ja narucivao neke note i nije bilo problema. Dakle: Kartice iz Srbije prihvataju, ali nece da salju na adresu u Srbiji!?!? Jes malo nelogicno, al' sta ces!

Takvo stanje je bilo pre par meseci, kad sam zadnji put pokusavao, treba proveriti da li se nesto promenilo u medjuvremenu!

Poslednja izmena:
:eek::lol:
047_isportil-1.jpg

Imam jedno pitanje.
Drugar ide u Nemacku za par dana, i kaze da moze da vozi nemacka kola sa nasom dozvolom, odnosno samo je prevede na Nemacku.Ide na2 nedelje kod rodbine.Ja mislim da ne moze da vozi svapska kolica, jer nije njihov drzavljanin!

Da li sam u pravu?

Може да их вози, али под следећим условима:

- дозвола се не преводи него овде вади међународну
- када дође тамо мора да пријави боравак
- важећа виза у пасошу (коју јелте већ има ако већ може да иде) ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back