vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Ја данас појео 4 тањира пасуља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ахам...Јеси то полагао ОЕТ?
Наравно да не падају с неба, али то што сам ја јуче урадио је једно 20 пута толико колико сам платио гориво и путаринеkako volim takvo razmisljanje
pa ko da "firmi" pare rastu na drvecu
zato nam drzava i propala![]()

Е то што си ти возио је био неки ШЊ примерак, или ја пак мој био много кул... баз претеривања, али мој Пасат Б2 је био лакши за управљање него овај А4. Ок А4 је удобнији, јачи, бржи и све то и вероватно путницима бољи, али за возача је катастрофа... додуше, нисам возио друге А4 ове генерације, па не могу да тврдим да овом конкретно можда нешто не фали![]()
shestom chasu vozhnje. Josh jedan do ulice.

Kad se setim mojih časova vožnje....![]()
Prošlog jula, svaki dan u 13 časova. 40C, buvljačke presvlake od 500 din, kad izadjem em su mi ledja i šorc pozadi mokri, em smrdim na plin kao da sam iz boce izašao.
Grom me strefio istog momenta kad sam pomislio kako bi bilo lepo da ima klimu...
Blago vama, vi ste dobijali velike ture po gradu. Prvih 20 časova sam stalno vozio krug sa samo skretanjima udesno Kirovljeva - Požeška do kraja - Trgovačka - Radnička - pa nekim sokacima uzbrdo do Lješke - Kirovljeva itd...
Kasnije sam imao izlete po Vidikovcu, Žarkovu, Ceraku, Ibarskoj, krugove po Košutnjaku.... Ništa dalje od toga.![]()
Исто! 40ц, претпрошли јул/август, Југо са превеликим седиштима из Флориде, тако да никако нисам могао да се наместим иако су седишта увек била повучена до краја, а ауто је смрдео на кваран сок јер је на задњем седишту увек било 5-6 празних тетрапака/флашица од сока.
Ја данас појео 4 тањира пасуља.

)ta konstatacija o letenju zbog prdeza, zavisi od toliko razlicitih faktora.
dal je tihomir i slicno
i ostalih hidrodinamickih faktora (koliki ti je Fi)

Само треба држати буљсон даље од отвореног пламена!

To jeste. Nisam ja vozio.А ви сте још већи мозгови па је обилазите са десне стране...![]()

Jugo i kontejner su maltene istone mozhe chovek da okrene kako valja a da ne naleti na nekog juga ili kontejner...