U Beograd odem jednom godišnje i to mi bude sasvim dovoljno da mi se zgadi do sledeće godine...
Mnogo me nervira taj grad...
Novi Sad milina jedna...a tek ženske...

Niš veće selo nego ovo moje...
Zavisi od trenutnog raspoloženja, ali uglavnom veoma nervozan za volanom...izluđuju me banalnosti - sitnice koje dokazuju koliko smo nekulturni i bezobzirni...
vala, da znas
p.s. danas idem u beograd
ja sam jednom isao u skolu jednog jutra, pre godinu dana. zeleno mi ja prelazim put na raskrsnici, koza koja se kretala dotad istim smerom kao i ja, je skretala udesno, odnosno trebala je da saceka posto je meni zeleno da ja prodjem i da ona skrene desno. medjutim ono sto se desilo jeste, da je ona gledala ulevo?! dok je skretala udesno...
hodam ja gledajuci nadole, prelazim po zebri, neku muziku slusao na slusalicama, i vidim cosak daevu lanosa iza svojeg levog stopala. refleksno sam potrcao unapred gledajuci i dalje ispod svojih nogu, gde me sustizao taj isti cosak daevua, i bio sve brzi, na kraju dotle da je auto vec bio ispod mog dupeta a noge otrcale same napred. ona je skrenula u levu traku gledajuci iza sebe, iz nekog razloga, sa jos jednom kravom na suvozackom sedistu, i dodavala gas, i taman me vijala po prelazu tako. ja sam tada pobeleo kada sam dotrcao do ostrva, jer sam bio u shoku sto sam jedva izvukao noge od ispod njenog ubrzavajuceg auta, i ja se okrenem prema njoj, a ona stala i drzi se za volan onako kako sve one rade. ja se proderem nesto tipa koji ti je jesi normalna, i dalje ne mogu do daha da dodjem, okrenem se dalje da nastavim, i prva pomisao koja mi je prosla kroz glavu je bila "e sto nikad nemam kamen da razbijem prozor ovakvim idiotima..." posle otprilike 8 milisekundi mi je sinulo nesto drugo "ma sta ce mi kamen..." ...
tada je doslo do prekida filma, i signacr se okrenu nazad prema njoj koja je taman kretala i u svoj svojoj sili nanisani u njen prozor medjutim kako je auto krenuo, njegova peta je zavrsila iza njenih zadnjih vrata pri dnu stuba krova. rupa-ulubljenje je bila toliko velika i duboka da sam ja iako besan ipak ostao zapanjen ucinkom

tkacio:
masa okolo odjednom

, ja se tad okrenem prema onome ko je bio najblizi

i vidis samo se svi okrenu i nastave svojim poslom
da se nije odvezla kontam da bi razbio i nju i auto