Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Ево праве музике за вожњу 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bankina - (ital. banchina) prošireni, zaštitni deo nasipa koji oivičava put i sprečava odronjavanje; redovi složene cigle pripremljeni za pečenje; banket; klupa.
Banketa - (fr. banquette) voj. stupnjevita uzvišica iza grudobrana za strelce; uzvišena pešacka staza pored kolovoza na putu; unutrašnji naslon na prozoru.

hoces da kazes da si se svo ovo vreme svercao u kafanu???Da se pohvalim, danas sam upisao vozhnju. I nije bash neshto spektakularno, ali je ipak napredak.

Ево праве музике за вожњу

Evo neshto za antigolfiste.
Ja uz tu muziku mogu da napravim udes, jer me užasno dekoncentriše i gubim nerve zbog čega mogu da napravim pogrešan potez...![]()

Superbird upravo dao uslov!
Ole!![]()
![]()
![]()
Meni deluje da je rezime: Ko jos trotoar zove banketa???Rezime:
Bankina - Ograda na putu (nije tačan prevod, ali može da se tumači i na taj način).
Banketa - Trotoar ili ivičnjak.
Toliko od mene. Odo' da spavam!![]()
Vrteo fake kljuceve, sa sve priveskom merdze...hoces da kazes da si se svo ovo vreme svercao u kafanu???
![]()

Superbird upravo dao uslov!
Ole!![]()
![]()
![]()
Koliko para, gde je škola i koja su kola?Da se pohvalim, danas sam upisao vozhnju. I nije bash neshto spektakularno, ali je ipak napredak.

Naučio sam da vozim.

sa L oznakom 
Trke na Uscu su sledeci vikend