gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
i onda dati prvoj zeni s ulice da ga takvog parkiraU pravu si i to ga voziti tako dok ne pobenavi. A može i u gradskoj vožnji, pa prilikom mimoilaženja da se lepo provede. Skotina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i onda dati prvoj zeni s ulice da ga takvog parkiraU pravu si i to ga voziti tako dok ne pobenavi. A može i u gradskoj vožnji, pa prilikom mimoilaženja da se lepo provede. Skotina.

A jeste i vi surovi, kidanje glave i to...
Treba privezati vrecu u blizini auspuha na W123 300D sa predjenih milion i dvesta bez generalne i voziti par kilometara pod rucnom![]()

Nisi, odličan je post, bravo!Izgleda da sam malo preterao ...![]()
![]()
) jer me dete od jutros udavilo... Ne mogu k'o čovek da prošitam ni rečenicu...jeftinije ti je da promenis deteDakle, definitivno počinjem da razmišljam o kupovini još jednog kompjutera (konpijutera) jer me dete od jutros udavilo... Ne mogu k'o čovek da prošitam ni rečenicu...

Najjezivije mi je ono dete u stoličici od metala...
kako li su razmišljali ljudi tog vremena o vožnji, o saobraćaju, udesima, decom u udesima...? Ako su uopšte razmišljali na tu temu...
ne znam zasto ste toliko negativni,
to su sve poceci onoga sto je nama danas u automobilima kao dobar dan.
da oni nisu eskperimentisali s time, pitanje je do kojeg nivoa bi sistemi koji su potekli iz toga, danas stigli
Za 2-3000eur manje pre bi kupio od jednog vlasnika a nek je presao i 300000kmhmm, sto imaju dobru foru ovde u nemackoj, imaju prodajna mesta za automobile koji su bili na rent car (iznajmljivanje automobila ), i nemaju vise od 10 - 15 000 na satu, sa sve garancijom, a cene skinute za dobrih 2-3 000 jevreja...znaci malo vozen auto za dobar kesh...
Pričaj mi o tome...Dakle, definitivno počinjem da razmišljam o kupovini još jednog kompjutera (konpijutera) jer me dete od jutros udavilo... Ne mogu k'o čovek da prošitam ni rečenicu...