gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Takodje sam cuo, da kad ti navodno oproste prekrsaj, ali pritom uzmu podatke, postoji velika sansa da ce na kraju meseca (ako im zafali nekoliko prijava) ipak napisati kaznu!
E to je već tačno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje sam cuo, da kad ti navodno oproste prekrsaj, ali pritom uzmu podatke, postoji velika sansa da ce na kraju meseca (ako im zafali nekoliko prijava) ipak napisati kaznu!
A na taximetru ?
![]()

E to je već tačno...
Мене је недавно у Љигу зауставио са 65, а ограничење 50 и кажем ја њему да нисам видео знак за 50, али да сам видео знак за насељено место па да сам ишао 60 и он као па у реду слабо се види знак, али ипак постоји и ја ту нешто с њим преговарам и на крају као, 'ајде за минималну казну тј за појас да платим 1000дин и шта ћу... плаћаш и ћутишPoenta je da se panduru vise isplati 3000din nego da tebi uzme dozvolu (ti ga lebom hranis)
Preko 30 u naseljenom i 60 van-LETI DOZVOLA, ali ne kroz prozor.
Ja sam uporedjivo brzinu i od 0 do 120 mi cajger pokazuje tacnu brzinu(poredio sa GPSom) ili je razlika 1Kmh...Daleko je uznapredovala tehnologija. Ali cinjenica je da se za 10% moze cenkati sa pandurom, ako si isao 85 a ogranicenje 80, nece te ni zaustaviti(najverovatnije zbog toga). A i stvarno treba da bude debil da te zaustavi i kaze "vozili ste 86 u zoni ogranicenja 80." Mada sam licno bio zustavljen u zoni 50, a isao sam 65...i izvuko sam se![]()
Апсолутно истинито и због тога ја никако не дозвољавам варијанту ''видећемо'' него да решимо одмах на лицу места...Takodje sam cuo, da kad ti navodno oproste prekrsaj, ali pritom uzmu podatke, postoji velika sansa da ce na kraju meseca (ako im zafali nekoliko prijava) ipak napisati kaznu!

Али ово у последње време је баш претерало... малер неки потерао ваљда, или шта већ...
Званично потрвђено, виђено и доживљено:
на нашим ауто-путевима крстаре полицијска возила у цивилу, са уграђеним камерама и радарским системом, заустављају и наплаћују казне. За сада знам да се ради о црном Пасату најновије генерације 3,2FSI VR6 београдских регистарских ознака.

BG=895-057
ps. Skode Superb 2.8 su u upotrebi odavno, kao i Pug 607. Naravno mene to ne tangira uopste, jer se Fu-Ve buni na sve preko 115-120 km/h.![]()
Baš taj...Jel taj Mercedes crne boje? Vidjao sam jednog benzinca kog vozaju panduri, mozda je to taj.
Preko 50 van naselja.Poenta je da se panduru vise isplati 3000din nego da tebi uzme dozvolu (ti ga lebom hranis)
Preko 30 u naseljenom i 60 van-LETI DOZVOLA, ali ne kroz prozor.
Чуо сам и ја за тај, а има и неки БГ 810 837
Иначе, сад ми је нешто пало на памет... како бих ја могао да будем возач у таквом једном возилу, или у неком возилу из пратње министара и слично где имају тако неке јаке аутомобиле и возе брзо? Има ли неко идеју како се уопште долази до таквог места?

Cccc... pa zar sa ETF-a u obezbedjenje?
Ne verujem da na takvo mesto mozes upasti eto tek tako, verovatno je pored vozackih sposobnosti potrebna i i neka vrsta vojne ili policijske obuke, poznavanje borilackih vestina, rukovanja oruzjem i sl.
tkacio:.
, ali pretpostavljam da je preko plemenskih
veza opetCccc... pa zar sa ETF-a u obezbedjenje?
Ne verujem da na takvo mesto mozes upasti eto tek tako, verovatno je pored vozackih sposobnosti potrebna i i neka vrsta vojne ili policijske obuke, poznavanje borilackih vestina, rukovanja oruzjem i sl.
Moj zetonja vozi a6 3.2, i sa sve audijem je dobio nekog glavonju iz NIS-a.
Odveze glavonju ujutru na pos'o, i slobodan je do 3-4, dok ovaj ne zavrsi.
I onda u 9 uvece ga vozi kod svalerke.To mu je zadatak, svakodnevni.
I, da...Auto je ceo dan kod njega, niko ne proverava kilometrazu, niti potrosnju...