Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Bože, pa crni Mercedes 123 krstari već 100 godina...
Реално, кога је он могао да стигне? Југића који се спаљује на 140?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože, pa crni Mercedes 123 krstari već 100 godina...
Ja sam juce stigao u nemacku, prvi prizor kada sam usao u garazu aeodroma bio je kao da si usao u wv, audijev, mercedesov i bmw-ov salon za prodaju automobila odjednom....znaci a4, a6, passati 2.0 karavani, dzipci ml mercedesi, m trojke kolko ti dusa hoce...nista starije od 2004..meni usta do poda...doduse kad smo stigli u telgte situacija je bila malo ´bolja` , nasao se poneki stariji golf ili tako nesto... znaci raj sto se tice automobila...
Реално, кога је он могао да стигне? Југића који се спаљује на 140?![]()
Ma ćuti, ni ti Yugići više nisu naivni. Sada svaka šuša za male pare stavlja 1.6 u Yuga, ko zna i ima malo više - stavlja 2.0.Реално, кога је он могао да стигне? Југића који се спаљује на 140?![]()

250, benzinski.A ako je 280E?![]()

Е видиш ја гледам сада друго нешто... дакле, казна за прекорачење 30-50 ван насељеног мета је 3000дин. Даље, цајгери лажу око 10ак % и њихов радарски систем сигурно лаже неколико % што ће рећи да се за 3000 динара може цепати 190, а можда и 200км/х, а такође се може ићи до 140-150 без да обрате пажњу на тебе![]()
neznam leba ti kako si pomocu tih procenata uspeo da sebi povecas brzinu duplo a da ne obrate paznju na tebe... a o "cepanju" da i ne govorim.Е видиш ја гледам сада друго нешто... дакле, казна за прекорачење 30-50 ван насељеног мета је 3000дин. Даље, цајгери лажу око 10ак % и њихов радарски систем сигурно лаже неколико % што ће рећи да се за 3000 динара може цепати 190, а можда и 200км/х, а такође се може ићи до 140-150 без да обрате пажњу на тебе![]()
On najčešće ne juri nikog nego u njega stave radar. Kvaran štos.Ah, pa dobro, poklapa se brojna oznaka motora i modela
Moze on i do 180, sasvim dovoljno za vecinu firminih Boxera, Fabia i sl.
Па ако идеш 190 и цајгер ти лаже 10% то је онда 171 и колико год да њима лаже а мора бар мало измериће испод 170 и ето те у распону прекорачења 30-50 за које је казна 3000динneznam leba ti kako si pomocu tih procenata uspeo da sebi povecas brzinu duplo a da ne obrate paznju na tebe... a o "cepanju" da i ne govorim.
ja sam GPSom merio svoj auto, na 60 je tacan. na 120 gps kaze 115
a na 165 gps kaze 151-152...
) и питао само колика је казна, на шта му је овај рекао 3000дин. Дакле, не знам колику су му максималну брзину снимли, али ето... прошао је са 3000дин. Poenta je da se panduru vise isplati 3000din nego da tebi uzme dozvolu (ti ga lebom hranis)![]()
Aj mi to malo pojasni...đ
Jel to 'oćeš da kažeš da pare od kazni posle dele u stanici na ravne časti, ili...?
Pa naravno da ne dele!Sto se tice laganja cajgera mislim da Audi 80 laze jaaako mnogo.Pre neki dan me vozi taksista, a na cajgeru kazaljka na 160, a nema sanse da je isao 130.
Ja sam cuo da imaju mesecnu kvotu, koju moraju da ispune sa prijavama...