Alaman
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Da promenimo temu sa Kasandre na zastavu 101:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da promenimo temu sa Kasandre na zastavu 101:
![]()
Postoji i ona reklama kada se Kec vozi sam po gradu, pa kada neki lik na obali svira violončelo, a Kec bez vozača se sam dovozi do njega itd.

Evo i dokazaEto kako prodje auto iz 2003. u sudaru sa SUV-om. A ja kad pricam da se zavaravate time da je Volvo iz '81 bezbedan auto kazu mi da kakim.. al dobro![]()
Eto kako prodje auto iz 2003. u sudaru sa SUV-om. A ja kad pricam da se zavaravate time da je Volvo iz '81 bezbedan auto kazu mi da kakim.. al dobro![]()
Pa ovo ti je Volvo SUV ! ! ! ! 

Mene samo zanima od kog Kadetta je školjka. Od C, C City, ili B Coupe?Opel KRC ( Kadett-Rekord-Corsa )

nek uporede auta istog godista. Sta je uradio onaj volvo s80 onom modusu? Alamane, secas li se?
s80 i modus problizno godiste.
tehnologija volvoa od pre koliko godina VS nova tehnologija...
Znas i sam koliko volim Volvo.Svaki model je u svoje vreme bio medju najbezbednijima.
Hteo sam samo da potvrdim ono sto je Superbird rekao,da najbezbedniji stari automobili nemaju sanse protiv novih [osim Zastave,Lade i sl.]
Slicno tako je prosao i Land Rover Defender.
Limarija itekako ima uticaja u sudaru jer na sebe preuzima energiju udara time je sprecavajuci da dodje do putnika.

Limarija da, ali ne krila, hauba itd, već noseći elementi, stubovi, grede itd.Limarija itekako ima uticaja u sudaru jer na sebe preuzima energiju udara time je sprecavajuci da dodje do putnika.
pitaj onu zenu kojoj sam nogom nabio daevu lanos, koliku rupu je imala na limariji od mojeg djona![]()