gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a moze i da je proda i da se ne zaebava i da kupi nesto cistije
ne znam u kom si gradu, ovde imas u novom sadu na zetone samousluga pranja kola kompresorima, dve mesavine za pranje su ti ponudjene, a vidjao sam ljude i peru motore tu.
pa uzmi sam pa sibaj
Motor se inače pere pomoću nekih sredstava koja se naprskaju na vruć motor, pa kada se sve ohladi, onda se ispere vodom. Msm, teško će masnoću da spere voda, makar i ako je pod pritiskom.

Ja ovaj avatar koristim na svim forumima na kojima sam aktivan, bez obzira da li sam ulogovan pod drugačijim imenom, tj nickom.Isprobavam...![]()

Motor ako je vruc, pusti se da se ohladi pa se onda pere vrelom vodom.Motor se ne pere hladnom osim ako je skroz hladan, u tom slucaju ne smeta. Ako nekom nije zao motora nek ga ugreje i opere hladnom vodom, pa nek napise sta se desilo.
Postoje razne hemijske buckalice za pranje motora, bez njih ne moze da se skine sva masnoca.
da, zaboravio sam to za hladnu vodu na vruc motor. To nikako. Zato kad u perionicu dovezes auto na pranje motora oni operu vrucom vodom.
valjda i deca znaju da na vruć motor ne ide hladna voda...logika bre...

da znaš...
A, kad vidim koga zaposle u perionicama, slosi mi se u momentu.
Sve probisveti sa 8 razreda skole.Pa neka me neko ubedi da on zna da na vruc motor ne ide 'ladna voda...

A koga da zaposle, magistra molekularne biologije?

ako ovako nastavite doteracete srbiju u nemacku disciplinu.
lose vam se pise![]()