Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni na bezicnom to radi!Mogu misliti sta bi bilo sa modemom!

Btw ljudi, kako da operem motor u kolima?Na sta da vodim racuna prilikom pranja?

po mom misljenju najbolje je da ti operu motor u praoni automobila. Oko 500dinara je ovde. Prednost koju imaju oni je ta sto imaju mlaz vruce vode + kompresor da izduvaju kapljice vode na kriticnim mestima ^ citaj kablovi, kapa.....^

koji je auto u pitanju?
a ako je dizel onda nemas problem sa kablovima...

p.s. ne, ne daju u slucaju nekog kvara, ali ti kad im dovezes makinu i posle pranja ne upali - njihov problem.

po mom misljenju najbolje je da ti operu motor u praoni automobila. Oko 500dinara je ovde. Prednost koju imaju oni je ta sto imaju mlaz vruce vode + kompresor da izduvaju kapljice vode na kriticnim mestima ^ citaj kablovi, kapa.....^

koji je auto u pitanju?
a ako je dizel onda nemas problem sa kablovima...

p.s. ne, ne daju u slucaju nekog kvara, ali ti kad im dovezes makinu i posle pranja ne upali - njihov problem.

Opel Vectra 2000 godiste, dizel.

ne preporucuje se da se cesto pere motor.

mislim da neces imati problem.
nemoj ti da peres. i kazi im da shmrk usmeri najvise kao motoru, ne oko motora. Sta znam, ne birini nista. Drug i ja smo preko 10 minuta prali crevom i prashkom motor od kombija Yugo 45 i drugar nije verovao da ce upali iz prve. kresnem ga na pola kljucha i upali. A namerno sam ga zalivao da ga testiram. : )

Jugo je to...kvalitet bato, made in Serbia - nema zaiebancije... :lol:
lgh (4).gif

Izvini, ali ja još nisam čuo da neko uopšte poštuje GSi. Mislim, u vožnji. :o
Pa evo sad čuješ...
Da, nisam napomenuo da sam ga poštovao tehnički i vizuelno...da je apsolutno sve ispravno (do poslednje sijalice) i da je uvek čist...ne volim mrvice po patosnicama i prljavštinu na zakrilcima...jer imam dobar promil bolesne pedantnosti prema automobilu... A pošto nisam tinejdžer, nisam imao potrebe da se iživljavam sa autom, jer me prošao pubertet... Jesam vozio brzo, preticao na kratko... Pričao sam o tome: klinac koji nema para za nešto ozbiljnije, čuje da je GSi žešća mašina. Pa kad od mame i tate iskamči pare za njega - koji uzgred budi rečeno nemaju pojma o kakvom se prgavom i zgodnom da se pogine automobilu radi - onda ga kupi i da vidiš divljanja na semaforima i gradom:think: Isto važi za svaki serijskonabudženi autić s početka 90tih, koji je danas dostupan za relativno male pare... Imao sam sreću da naletim na odlično očuvani i održavani primerak i znajući (i videvši) da je većina GSi-ja u očajnom stanju, trudio sam se da moj bude suprotnost...da znam da se vozim u ispravnom, lepom, brzom automobilu, koji je neko pre mene mazio i pazio...a ja sam samo nastavio...

Baš sam zaglibio u off...
Izvinjavam se svima što u temi namenjenoj Alfi razglabamo o nečem desetom, al' iebi ga...nametnulo se onako usput... Neka Neša prebaci u 16V ako misli da treba...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back