trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
"neki chobani, budale" 

Ilija Cvorovic rules!

Ilija Cvorovic rules!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šogori.Sta s njima, ko su oni?

Činjenica za čast, nema šta...
Jer neke masnoće ne mogu da se skinu bez kompresora, tj. vode pod pritiskom... Iebem li ga - mislim da su kablovi najugroženiji...

Meni na bezicnom to radi!Mogu misliti sta bi bilo sa modemom!
Btw ljudi, kako da operem motor u kolima?Na sta da vodim racuna prilikom pranja?

po mom misljenju najbolje je da ti operu motor u praoni automobila. Oko 500dinara je ovde. Prednost koju imaju oni je ta sto imaju mlaz vruce vode + kompresor da izduvaju kapljice vode na kriticnim mestima ^ citaj kablovi, kapa.....^
koji je auto u pitanju?
a ako je dizel onda nemas problem sa kablovima...
p.s. ne, ne daju u slucaju nekog kvara, ali ti kad im dovezes makinu i posle pranja ne upali - njihov problem.
ne znam ko je njemu konkurencija, ali pezo iljadu i 7 ili c1 citroen bih kupio pre
)Msm, teško će masnoću da spere voda, makar i ako je pod pritiskom.
Pa evo sad čuješ...Izvini, ali ja još nisam čuo da neko uopšte poštuje GSi. Mislim, u vožnji.![]()
Isto važi za svaki serijskonabudženi autić s početka 90tih, koji je danas dostupan za relativno male pare... Imao sam sreću da naletim na odlično očuvani i održavani primerak i znajući (i videvši) da je većina GSi-ja u očajnom stanju, trudio sam se da moj bude suprotnost...da znam da se vozim u ispravnom, lepom, brzom automobilu, koji je neko pre mene mazio i pazio...a ja sam samo nastavio...Opet menjaš avatare...![]()