Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srečan ti rođendan, evo zadnji minut je, ali tek sam sad primetio. Sve najbolje!

k040.gif
c025.gif

Poslednja izmena:
Ti si vec u Evropi.Sigurno pijes i kafu bez kofeina,ako je uopste pijes.:D

jesam.
ne drogiram se, ne pusim, ne pijem gazirano, ne pijem alkohol, ne pijem kafu, ne jedem prasetinu&jagnjetinu&co , ne pijem kiselu vodu...
pijem sok, jedem rostilj, jedem skoro svo voce i povrce, sladoled, picu, vecinu brze hrane, punjene paprike, pasulj, makarone sa sirom, becke snicle...

zaeban sam ja :mrgreen:

Ovo je neki čas izgaganja ličnih navika...? :lol: Ne jedem ljuto, masno, pilav, ne pijem... Ostalo sve ide. Najveći porok su mi cigarete (1/5 do 2)... Pošto sam shvatio da će kompjuter i uopšte pasivan život da mi dođe glave:lol: počeo sam da se bavim sportom...i to bi preporučio svakome... E sad...cigare i sport...al iebiga...:lol:

Ovo je neki čas izgaganja ličnih navika...? :lol: Ne jedem ljuto, masno, pilav, ne pijem... Ostalo sve ide. Najveći porok su mi cigarete (1/5 do 2)... Pošto sam shvatio da će kompjuter i uopšte pasivan život da mi dođe glave:lol: počeo sam da se bavim sportom...i to bi preporučio svakome... E sad...cigare i sport...al iebiga...:lol:

hteo sam da te pitam sta znaci to 1/5 al vidim nesto si zivcan pa necu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back