gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Suma sumare - jes' da je kafana, al' bolje da se "šapuće"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svako ima pravo na svoju privatnost, šta god da je učinio.savesno, nema šta... Ponekad pomislim da za to primate dobru novčanu nadoknadu... Nego, jel ta pravila važe čak i kada su veliki izgledi da se korisnik neće pojaviti izvesno duže vreme...?
Šteta...bio je to baš konstruktivan razgovor...![]()

А има ли нека слика искоришћења капацитета![]()

Taman sam otišao na forum o politici da se ispraznim zbog tekućih dogovora o formiranju Vlade i usput se iznakršim majke nekome ko me tamo potkači, kad se setih činjenice da mnoge službe prate rad ovog foruma, pa sam zbog porodičnog mira odustao...![]()
.

jel to poster iz труцкеровог kamiona?![]()
ja lepo pitam.dete, opet pocinjes?
Da, evo ja sam baš u službi...Taman sam otišao na forum o politici da se ispraznim zbog tekućih dogovora o formiranju Vlade i usput se iznakršim majke nekome ko me tamo potkači, kad se setih činjenice da mnoge službe prate rad ovog foruma, pa sam zbog porodičnog mira odustao...![]()
ja lepo pitam.
ako neko pocinje, to si ti.
sad mi jos reci kako kamiondzije nemaju te postere u kamionima

pa i nemaju. to svi pamte neke prizore iz sedamdesetih i osamdesetih, pogotovo iz one idiotske serije "kamiondzije" sa pajom i jaretom![]()

savesno, nema šta... Ponekad pomislim da za to primate dobru novčanu nadoknadu... Nego, jel ta pravila važe čak i kada su veliki izgledi da se korisnik neće pojaviti izvesno duže vreme...?
Šteta...bio je to baš konstruktivan razgovor...![]()
Hvala ti Nešo kao bratu, baš sam hteo da ti pošaljem jedan PP na tu temu.
hahah verovatno. pitacemo damnjana.