Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
lgh (4).gif

Taman sam otišao na forum o politici da se ispraznim zbog tekućih dogovora o formiranju Vlade i usput se iznakršim majke nekome ko me tamo potkači, kad se setih činjenice da mnoge službe prate rad ovog foruma, pa sam zbog porodičnog mira odustao...:lol:

hahah verovatno. pitacemo damnjana :lol:.

a ja bi njih pitao, da mi objasne otkud ovo na poslednjem spratu (terasi sta je vec) bombardovane zgrade novosadske tv na miseluku?
istorija16934yf3.jpg

:lol: savesno, nema šta... Ponekad pomislim da za to primate dobru novčanu nadoknadu... Nego, jel ta pravila važe čak i kada su veliki izgledi da se korisnik neće pojaviti izvesno duže vreme...?

Šteta...bio je to baš konstruktivan razgovor...:lol:

DLOA, imas PP.
sta god da te interesuje javi se na PP, a ne javno.

vec si me razocarao kao covek kad si prozivao neshakid za njegovo fizicko stanje. PP, i pitaj sta treba.

ostalima: pozdrav. Kako je?

sta da kazem ljudi? novine ko novine...

prava istina je da sam pod pritiskom sve to radio. Nisam imao novcanu nagradu za to, vec pod pritiskom *iako su braca* sam to radio.
ko jednom udje u to tesko moze da izadje. Na vreme je to prekinuto. Za buduce mi najvise treba podrska svih, a ne kritike. To je nezamisliv strah da moras nesto da uradis, a ako ne....ne zelim ni da pomisljam.
jos jednom ponavljam nisu mi potrebne kritike. Nisam to radio zbog novca, sto i alaman i trucker znaju da nisam nikad imao novca da platim pice. Sve sam radio iz straha.
Hvala, pozdrav

posebne reci hvale moderatoru i ostalim korisnicima koji ce shvatiti moje stanje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back