Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Penzosi???8)Pravi (stari) Beogradjani su tolerantni prema vozacima iz drugih mesta ... !!!!!!
Ni kad si pesakUopšte se ne uzbuđujem kada mi sviraju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penzosi???8)Pravi (stari) Beogradjani su tolerantni prema vozacima iz drugih mesta ... !!!!!!
Ni kad si pesakUopšte se ne uzbuđujem kada mi sviraju.

Ni kad si pesak![]()

To nije moguće. Tolike generacije muškaraca da žena uči kako da voze? Ne može to na čitavoj planeti da se toleriše.![]()

Kakve muke?tek ce ludaca "Lako je vama, vi ne znate nase muke"...![]()

"Joj! Popizhdjela sam nachisto! Odakle si duse ti?" rekoh iz Smedereva, tek ce ludaca "Lako je vama, vi ne znate nase muke"...![]()
ma skontala je da je zabrljala, pa joj to prvo palo na pamet, da bi ako je moguće amortizovala situaciju i svoju krivicu...Video sam nekoliko neobičnih situacija... Otac vozi kamion, majka vozi kamion, kćerka vozi kamion...mađari su...rade za istog gazdu... Oduševio sam se... Trucker, možda si ih sretao... Voze običan sandučar, ne prikolicu ili polu... Viđao sam više žena kao vozače gradskih autobusa... Znam jednu koja vozi dugoprugaške autobuske linije...
Video sam jednu žensku znači bomba...riba da sedneš na dupe, a vozi šleper... Posmatrao sam kako se kolege odnose prema njoj... To je za primer... Od miline da gledaš... Kao malo vode na dlanu...
Inače kamiondžije izuzetno poštujem zbog tog drugarstva, međusobne kolegijalnosti, spremnosti da uvek ulete u nevolji...
Kakve muke?![]()

Ne pamtim marku kamiona, ali znam da mađarica ima onu kabinu za spavanje iznad...
Baš me interesuje - koja to muka ili bilo koja situacija u životu može da natera žensko čeljade da se opredeli da vozi kamion, da se zlopati po putevima, da maže ruke naftom i uljem kad ne daj Bože nešto crkne na putu...?![]()

Pa ko kol'ko da...ne žalim se...
Ima za 'leba...
a sto se nje tice - ne prlja ona ruke naftom, prijatelju, niti nesto popravlja. nije nju muka naterala nego obest - eto svidelo joj se da vozi kamion, ili to voli. u novom kamionu nema zlopacenja po putevima, nego samo gas! dokle god moze.

A pazi ove pored fiće kako je uvukla stomače...
Mnoge su doktorirale simuliranje ravnog stomaka...![]()
Vidi se da si slabo upucen u marketing 60-70ih godina...ne razumem sta ova slika treba da kaze
8)Vidi se da si slabo upucen u marketing 60-70ih godina...8)
Ovo je bolje i od one zastave 101 ili 128 i lika sa čelom na plazi
Ja se uvek vodim devizom: bolje ja nego auto.Pa bolje mene da udari nego auto.
Ruka ili noga će da zaraste, ali krilo i branik neće.