Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne generalizujem, ne kažem da sve žene loše voze... Ima žena izuzetaka, koje lepo voze... Moja supruga za jedno žensko super vozi... Ali dominiraju one koje loše voze... Milion primera ima u praksi, koji to dokazuju... Uostalom, žena je po prirodi plašljivija od muškarca, pa manje razumno reaguje u "gustim" situacijama... Inače nisam preterani šovinista...
Na otvorenom putu nije teško voziti...to meni nije merilo nečijeg znanja za volanom... Pravo umeće vožnje se vidi u gradu - dakle u gužvi, na raskrsnicama, tesnacima... Dovoljno je pogledati položaj tela vozačice dok vozi...:lol:

Sto se zena - vozacica tice , u zivotu sam upoznao samo 2-3 koje bih mogao da pohvalim kao zaista dobre ...

Penzija (verovatno) ceka sve nas... Penzosi mogu ali i nemoraju biti dobri vozaci i to kao sto rekoh gore ne znaci da je auto mazen i pazen . Cesto su zrtve "nestasnih" majstora , a umeju itekako da zakucaju broj obrtaja ...

Hocete da kazete da bi ste radije kupili auto od penzosa ili zene nego od klinca ?

Sta je to sto vam GARANTUJE kvalitetniji auto kod penzionera ili zena ?

Idite na YouTube otkucajte "women driver" , pa razmislite sta sve trpe ti automobili ...

Ili kada, dok setate gradom , cujete neko "red rpm" urlanje na parkingu , obratite paznju da li je za volanom zena ili klinac ...

images

Poslednja izmena:
Dobro sad...ponese adrenalin...živa duša iebiga... Ne mogu sad da kažem da sam bio auto-svetac :lol: i da nikad nisam stiso GSi-ja... Ali uvek je postojala kočnica, a kočnica je bila sastavljena od pomisli da će nešto da rikne i da me ostavi na putu jer je to ipak bio auto u godinama... Da imam nešto novije što bi mi ulivalo više poverenja po pitanju sigurnosti - i te kako bi gazio...visoki prosek brzine blabla... Ali šlajfovi, startovi na semaforu, visoki obrtaji koji uzgred budi rečeno nisu od koristi osim što prave buku - to ne...
Zato kažem da mi treba dizel, sa dobrim obrtnim momentom, da izvlači na niskim obrtajima, da ne moram da gazim do 5000 rpm... Ali to razmišljanje verovatno dolazi sa godinama...

Poslednja izmena:
Ne znam za ostale sa foruma , ali sam ja sve svoje automobile izuzetno cuvao , pazio i super-uredno servisirao , kako danas , tako i sa svojih 18 god.

Da sam jurcao jesam , ITEKAKO ! ali sam dobro znao sta i koliko auto trpi . Kako danas tako i sa 18 god.

Prvi auto sam kupio od svog novca ali podjednako tretiram sve automobile , bez razlike ...

Moj drugi auto je bio registrovan na kevu , ali sam ga iskljucivo ja vozio . Naravno super ocuvanog , prodao sam ga Dileru koji je bio vrlo srecan jer se vodio na zenu ...

Tacno je da penzosi i zene ne voze max Km/h ...
Ali mu ga zato pri parkiranju nabiju na max RPM !!!
Sva sreca sto krecu pod Rucnom u Trecoj jer bi sa crvenim brojem obrtaja napravili stete i drugima !!!

Prvi auto sam kupio od svog novca ali podjednako tretiram sve automobile , bez razlike.
Moj drugi auto je bio registrovan na kevu , ali sam ga iskljucivo ja vozio . Naravno super ocuvanog , prodao sam ga Dileru koji je bio vrlo srecan jer se vodio na zenu ...
Sad sam se zainteresovao. Pošto ste vi dosta stariji, koje automobile ste imali do sada? Od kada pratim ovaj forum, čini mi se da niko nije pokrenuo sličnu temu.

zene su katastrofalni vozaci. ja u zivotu nisam video zenu ciju voznju bih pohvalio, samo ciju nebih opljuvao.
inace cim vidim neke cudne i krajnje nelogicne poteze u voznji, pokusavam da vidim "jel ovo koza neka opet" , i naravno da jeste. takodje cim vidim golf3 sa alu felnama odma kazem ovaj je crnogorac. do sada, evo vozim 2 god, samo za jednog golfa sam pogresio.

ovde kada vidite da auto ide na cudan nacin:
ili je sremac sa RU tablicama ili crnogorac,
ili je iz provincije i zbrda,
ili je zena.
ili sva tri navedena

ima zhena odlichnih vozacha...
btw. imam utisak da se po NS-u katastrofalno polako vozi, da ne kazhem ko penzosi :)

p.s. i ovi sa vozachkim stazhom do 5 godina smatram da ne mogu da procene dal je neko dobar vozach bilo mushko ili zhensko...
prvo treba oni da nauche da voze pa onda sve ostalo...

Poslednja izmena:
inace cim vidim neke cudne i krajnje nelogicne poteze u voznji, pokusavam da vidim "jel ovo koza neka opet" , i naravno da jeste. takodje cim vidim golf3 sa alu felnama odma kazem ovaj je crnogorac. do sada, evo vozim 2 god, samo za jednog golfa sam pogresio.

ili je zena.
ili sva tri navedena
Isti trip i kod mene. Ima ona fora, "registrovaću auto u Rumi pa da me se svi plaše na ulici". :lol:

zene su katastrofalni vozaci. ja u zivotu nisam video zenu ciju voznju bih pohvalio, samo ciju nebih opljuvao.

ili je zena.
ili sva tri navedena

gledas li ti sta pises?
ti ako si video 5 puta u zivotu sa RU tablama da neko ne zna da vozi odmah zakljucio cela RUMA ne zna da vozi...

ili je cela Crna Gora................................................ zasto globalizujes?

potpisujem da ima zena koja bolje vozi od tebe...i od mene, i od vecine nas.

ae malo pripazite kako pisete, da se ne nastavljamo danima....

"Nisu svi ameri bogati, a nisu ni svi stanovnici Ugande gladni".

protumaci to malo i shvatices....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back