Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nije moguće. Tolike generacije muškaraca da žena uči kako da voze? Ne može to na čitavoj planeti da se toleriše. :lol:

Sto? Jednom je zena, Evica, radila kod mog starog, vozila kamion. I bolje je to znala od nekih muskaraca. Ne borim se za zenska prava, naprotiv, ali eto - ima i neki "izrod" :lol:
Evica je potrajala citava tri meseca :lol:
Po meni - zenama treba zabraniti prilaz autu. Definitivno! Osim kad u ruci ima sundjer, kofu i sampon.
Jedna me ludaca isece na terminalu u Podgorici nekim razlupanim golfom kecom, jedva sam ukocio. Pitam je ja gde gori, sta joj je, kaze mlada "Joj! Popizhdjela sam nachisto! Odakle si duse ti?" rekoh iz Smedereva, tek ce ludaca "Lako je vama, vi ne znate nase muke"...:dontunderstand:

Video sam nekoliko neobičnih situacija... Otac vozi kamion, majka vozi kamion, kćerka vozi kamion...mađari su...rade za istog gazdu... Oduševio sam se... Trucker, možda si ih sretao... Voze običan sandučar, ne prikolicu ili polu... Viđao sam više žena kao vozače gradskih autobusa... Znam jednu koja vozi dugoprugaške autobuske linije...
Video sam jednu žensku znači bomba...riba da sedneš na dupe, a vozi šleper... Posmatrao sam kako se kolege odnose prema njoj... To je za primer... Od miline da gledaš... Kao malo vode na dlanu...
Inače kamiondžije izuzetno poštujem zbog tog drugarstva, međusobne kolegijalnosti, spremnosti da uvek ulete u nevolji...

Video sam nekoliko neobičnih situacija... Otac vozi kamion, majka vozi kamion, kćerka vozi kamion...mađari su...rade za istog gazdu... Oduševio sam se... Trucker, možda si ih sretao... Voze običan sandučar, ne prikolicu ili polu... Viđao sam više žena kao vozače gradskih autobusa... Znam jednu koja vozi dugoprugaške autobuske linije...
Video sam jednu žensku znači bomba...riba da sedneš na dupe, a vozi šleper... Posmatrao sam kako se kolege odnose prema njoj... To je za primer... Od miline da gledaš... Kao malo vode na dlanu...
Inače kamiondžije izuzetno poštujem zbog tog drugarstva, međusobne kolegijalnosti, spremnosti da uvek ulete u nevolji...

Cuti... Nista me ne pitaj!
Cale i ja u terminalu i predvece stize mali Iveco Daily, vozi neka slovenka. Parkira se ona, izadje da pogleda oko kombija i ja snimim da je opasna cica ;)
Ali! Stari posao samnom kao sluzbena pratnja autom jer sam vozio vangabarit pa sad mora da spava kod mene u kabini, a kunem vam se - da sam s njom proveo jos malo vremena i poveo razgovor na tu temu da prespava kod mene - pristala bi! Gde ce jadna u onaj mali kombi, bilo mi je zao ne pitaj... Pricao sam malo s njom, odusevi me kako je profesionalna i sta sve zna oko onog malog kombija.

Ne pamtim marku kamiona, ali znam da mađarica ima onu kabinu za spavanje iznad...
Baš me interesuje - koja to muka ili bilo koja situacija u životu može da natera žensko čeljade da se opredeli da vozi kamion, da se zlopati po putevima, da maže ruke naftom i uljem kad ne daj Bože nešto crkne na putu...?
conf (2).gif

Ne pamtim marku kamiona, ali znam da mađarica ima onu kabinu za spavanje iznad...
Baš me interesuje - koja to muka ili bilo koja situacija u životu može da natera žensko čeljade da se opredeli da vozi kamion, da se zlopati po putevima, da maže ruke naftom i uljem kad ne daj Bože nešto crkne na putu...?
conf (2).gif

to se zove "golubarnik" a imaju ga mnoge marke, dodaje se posebno tako da nema veze sa markom kamiona.
a sto se nje tice - ne prlja ona ruke naftom, prijatelju, niti nesto popravlja. nije nju muka naterala nego obest - eto svidelo joj se da vozi kamion, ili to voli. u novom kamionu nema zlopacenja po putevima, nego samo gas! dokle god moze.

i gde bre ti vidjas toliko kamiona?? radis u nekoj spediciji, ili blizu nekog parkinga, sta li?
reci bar da znam kad nesto dobacim u pirot, da se javim :lol:

a sto se nje tice - ne prlja ona ruke naftom, prijatelju, niti nesto popravlja. nije nju muka naterala nego obest - eto svidelo joj se da vozi kamion, ili to voli. u novom kamionu nema zlopacenja po putevima, nego samo gas! dokle god moze.

Pomislio sam na to... Ali rekoh sebi - to mora da bude deep perverzna ženska osoba da bi nalazila bilo kakvo zadovoljstvo u tom poslu - prema tome, mora da nije to razlog...

Нешто ми паде на памет тј сетих се једне ситуације, па реко' да то поделим с вама овде можда може да користи...

Нећу да причам о догађају већ ћу само рећи један савет који може бити веома користан свима у разноразним изведбама.

У колима - никада, и ни под којим условима и никако и ни по коју цену се не свађајте са девојком/женом или још горе не раскидајте. Потрудите се да то буде што даље од аута, а опет довољно близу да ако треба да бежите не морате много трчати. :D Још ме све жига кад се сетим шта ми је урадила од аута... :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back