Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja jazbina, pre 5 minuta:

foto0294bbg8.jpg

Najlepse godine... :)

koji je to most kad moze se ide 230? :D

ste gledali vesti? Ficijada? uh, super bilo danas...

inace, na mostu se otkaci prikolica i zakucala se u neku lanciju...gledah vesti
Па бре ти рече да ћеш нас подсетити... значи јуче сам се сморио као канта и ишао бих 100% на фићијаду :(
Pa ovaj most u NS, prema Sr. Kamenici. Ima ga oko kilometar dužine, pa onda još tunel. Tu sam pustio gas. A i nikog nije bilo ispred mene.
Ухх и ја редовно туда опуцам и редовно ме пандури 'ватају :D
e koj je max brzina kojom ste se vozili u autu..ne mora da bude tvoj auto...ja 225 pre dve god. u nissan primeri kad sam isao na `rvatsko more..:)
Исто као труцкер само на ауто-путу Братства јединства :)
280km/h, SD - KG, Audi S8

inace da kod mosta nije liman nego industrijska zona, imali bi smo pravi nid for spid teren oko novog sada.
imamo most pa tunel pa kvazi autoput pa tamo se okreces pa nazad, ima par petlji tu ukupno.
onda ima put za venac posle, a i put uz dunav od tvrdjave do tunela. ta dva su savrsena za onaj canyon duel :D

Kombi nisam video, ali mi je posebno zapao za oko onaj plavi Fića sa paukovom mrežom...

da da....po meni najlepsi je sabacki zeleni sa navigacijom, prelepom bojom i sredjenim enterijerom...evo slika....

Eo da se javnemo djigi i ja. @Branko i Bosim hvala na hvaljenju (:
Nama je ovo prva ficijada...ja ne mogu da se oporavim jos koliko je vrh bilo. Upoznati dobre ljude

koje poznavah samo sa foruma. Drago mi je zbog mustanga sto je dosao. Mislim da je od svih nas

zasluzio aplauz :D i momci iz CRO. Pohvale organizatorima skupa...
sve do jedne fice su sredjene super. Neka manje, neka vise. Ali bitno da je fitja. I organizatori

skupa da promene majice i da dodaju i KOMBE na slici da ne :snajper: :D

vi znate da ja davim sa velikim brojem slika :D ali eto, opet izvinjvam se onima koji imaju losiju

vezu...pozdrav.

Perica, Hakinen i mi u kombetu polako krenuli. Pricali su jos neki da ce da idu, ali nema gi. :)

kruzing:)

Odmor u Topoli.

Evo primer drugarstva. Blek Draganu je pukla sajla za kvacilo. Imao je mesta da je zameni...

Blek Dragan menja sajlu dok ostali drze ficu...

Gle drzave...moramo da uzimamo ovu gornju za autobus...280dinara Mladenovac - Beograd...

Djonci i Muki prilegli u kombeta :D

Svaki fitjo je lep, ali kad sam usao u Mustangov najezio sam se...kad da su 70e godine

svaka cast jos jednom organizatorima ovoggg skupaaaaa :D i da se kombi stavi kao zastitni znak :D
evo ovde jos slika.
ako ne vidite postove ulogujte se na http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=3223&page=2
USERNAME: shmigi
PASSWORD: kombe

taj sto ga podigli momce je isao preko 180km/h.

Ovaj zeleni je stvarno izuzetan, svaka čast liku... Ali ja bi mu tu unutra u kabini promenio samo jednu jedinu stvar - umesto crne plastične kugle za ručicu menjača, tu bi lepše čučala ona providna plastika, sa nekom zalivenom figuricom unutra...sigurno znate na šta mislim...

I ovaj desno bordo je verovatno prelep primerak, mada se ne vidi ceo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back