Grba je divan. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala na odogovoru.
A ovog sa slike nije blam da se ovako blamira. Pazi matorog konja, koji se loži na ovakve slike. Klinci od 12 godina su za takve akcije. Blam. (odnosi se na onog što slika gaćice ili šta već)
A ono za kola iz 70-tih, pa to je super. A moj komentar je bio generalno za sve napisano. Zato i dolazim na Automobilizam. Pojma nemam u vezi kola, a zanima me i koristim vas.![]()
![]()

Hvala na odogovoru.
A ovog sa slike nije blam da se ovako blamira. Pazi matorog konja, koji se loži na ovakve slike. Klinci od 12 godina su za takve akcije. Blam. (odnosi se na onog što slika gaćice ili šta već)
A ono za kola iz 70-tih, pa to je super. A moj komentar je bio generalno za sve napisano. Zato i dolazim na Automobilizam. Pojma nemam u vezi kola, a zanima me i koristim vas.![]()
![]()

Sve je stvar vežbe, jer koliko vidim, a možda grešim, svaki put kockice idu istim redosledom...

Kod većine auta je tako jer ''rikverc'' uglavnom nije sinhronizovan.
tako i na w123...menjac gore i u INa W201 je jos neobicnije - povuces ceo menjac navise, pa u drugu.
Od tih sa menjacem na volanu sam vozio Grbu, i kod njega je lepo reseno - povuces rucicu ka sebi i onda gurnes navise. Pritom rucica ostane u karakteristicnom polozaju i nema sanse da se zeznes.
Mada, za mene je najlepsi menjac na Pobedniku vremena - ko tu promasi brzinu nije za volan![]()
, moralo je pomeriti kamion... Nakon par pokušaja iznenadio sam se da i njemu ručicu menjača moraš da povučeš naviše...ali tu se nista ni ne vidi, blizu je, pitanje dal je stigao da fokusira pa jos blic kad udari na taj najlon pa sve pocne da sija, ne znam ni sta je uspeo da slika. neiskusan neki
talijani... takvi su bas
Baš sam se zabrinula i pitala otkuda mu hrabrost da bude takav buzdovan. Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savet.
Vec pola godine zena mi se cudno ponasa. Kad god je u mom drustvu, sapuce dok razgovara mobilnim telefonom, primljene poruke odmah brise i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izadje u grad, vraca se kasno i kaze mi da je bila sa drugaricama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoja kola, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavlja ispred zgrade, vec 100 metara nize niz ulicu.
Posto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uverim da li se radi o taksiju, ili je neko drugi dovozi kuci. Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoja kola u blizini mesta gde obicno izlazi iz "taksija" i skriven iza njih, sam se uverim u to.
Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza kola, primietio sam da mi se pojavila rdja na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vas savet: da li da zamenim kompletan blatobran novim, ili je dovoljno da sastruzem rdju, premazem blatobran spric kitom i sve to lepo prelakiram.
Unapred zahvalan!
![]()

Dobro je. Nije naš.Baš sam se zabrinula i pitala otkuda mu hrabrost da bude takav buzdovan.
![]()
Znam sigurno da Lamborghini ima, a možda još neki.mislio sam da nijedan auto nema sihrone kod rikverca