trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
280km/h, SD - KG, Audi S8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak ni onih ''plavaca'' što zauzmu busiju odmah posle tunela sačekujući baš takve.Pa ovaj most u NS, prema Sr. Kamenici. Ima ga oko kilometar dužine, pa onda još tunel. Tu sam pustio gas. A i nikog nije bilo ispred mene.

Па бре ти рече да ћеш нас подсетити... значи јуче сам се сморио као канта и ишао бих 100% на фићијадуkoji je to most kad moze se ide 230?
ste gledali vesti? Ficijada? uh, super bilo danas...
inace, na mostu se otkaci prikolica i zakucala se u neku lanciju...gledah vesti

Ухх и ја редовно туда опуцам и редовно ме пандури 'ватајуPa ovaj most u NS, prema Sr. Kamenici. Ima ga oko kilometar dužine, pa onda još tunel. Tu sam pustio gas. A i nikog nije bilo ispred mene.
Исто као труцкер само на ауто-путу Братства јединстваe koj je max brzina kojom ste se vozili u autu..ne mora da bude tvoj auto...ja 225 pre dve god. u nissan primeri kad sam isao na `rvatsko more..![]()

280km/h, SD - KG, Audi S8
Pa nisam puno, ne volim ja to max speed. 220-230, ali samo na kratko par puta na autoputu i jednom uz most u NS.

koji je to most kad moze se ide 230?
ste gledali vesti? Ficijada? uh, super bilo danas...
inace, na mostu se otkaci prikolica i zakucala se u neku lanciju...gledah vesti

Čak ni onih ''plavaca'' što zauzmu busiju odmah posle tunela sačekujući baš takve.
Pa zato sam samo do tunela gazio.
A po bulevarima laganica, šta ću kad je uvek gužva.
Dan je bio, imao sam sreće da nema ni saobraćaja ni policije.
A za bulevare - danju. Ovo primer za novosađane: od Agrovojvodine sa semafora (ugao bulevara oslobođenja i bulevara cara lazara) do hamburgerije McPjole, dođem do 100km/h. I moram da stajem...
slike kasnije
bas takoako si video kombi video si i mene
isli cmo u carapicev brest, hrast...sta god
Kombi nisam video, ali mi je posebno zapao za oko onaj plavi Fića sa paukovom mrežom...

Svašta su u njih stavljali.