- Poruka
- 12.877
Dobro, stavljali su 250 td, 300 D i TD u njega naši i drugi slobodnjaci, ali interkulera tu ne beše ni od korova.koliko znam 250TDI nema. 2.6 litra najmanji motor u w126.
tdi sa VW,
250 mhmhm, mozda mecka...w124
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, stavljali su 250 td, 300 D i TD u njega naši i drugi slobodnjaci, ali interkulera tu ne beše ni od korova.koliko znam 250TDI nema. 2.6 litra najmanji motor u w126.
tdi sa VW,
250 mhmhm, mozda mecka...w124

Kakva kafana.Ma u pravu si ti, nego me mrzelo baš da pišem ''turbodiesel'' pa sam skratio. Mislim da je oznaka 250 ipak s W124, brojevi s W123 mi se čine oblijim, evo pogledaj ovde pa proceni.Ok, da rezimiramo...
W126, kao sto rekoh, nije imao motor manji od 2600 kubika (benzin), odnosno 3000 (dizel). Cesto su ugradjivani dizel motori iz manjih Mercedesa, a najcesce 250D iz W124, cime se gubio obrtomer, tempomat i klima, a performanse su bile nikakve.
250 je ocigledno skinuto sa nekog Benza, W124 (koji je imao 250 D verziju) ili, sto je meni verovatnije, sa W123 (benzinjara od 2500ccm).
TDI potice sa Volkswagenovog vozila.
Nesha je pricao o TD motorima... Mercedes je, koliko znam, sa TD oznacavao atmosferski dizel u karavanima, dok je turbodizel imao upravo tu oznaku, Turbodiesel, a to su W123 od 3000ccm za americko trziste i W124 2500ccm od 1992. cini mi se (verovatno ih ima jos, ovo su oni za koje ja znam). Takodje, ta oznaka se mogla videti i na prvoj generaciji E-klase (W210), tzv Okonji.
Nećeš, ne brini, tu smo mi.Ja ću da pijem sama.Kakva kafana.
![]()

Umorni od radne nedelje. Ja sam danas imala susret sa kolegom vozačem koji je mislio da je sam na kolovozu. I naravno, bila sam mirna. A u onom testu je ispalo da sam 21% agresivna. Pa da jesam zadavila bih ga što me je na tren stavio u poziciju da mislim da ćemo se sudariti.
To su danas nove metode u muško-ženskim odnosima...А можда је колега заиста желео судар с тобом![]()

Bilo kakav redosled se danas preskače, ili ne postoji... Na sve je ili ništa... QUOTE]
Ili ću da te ubijem ili ću da te dobro zaobiđem.![]()
![]()
Vidi ga opet ovaj Chernobyl...Kad cela "Chernobyl" generacija odraste uz "škorpione", kašikare, reketiranja i ubistva u sačekušama, Mitsubishi Pajero-e i Audije A8sa zatamnjenim staklima, Arkana i onu nabeđenu damu - srpsku majku, turbo folk, Grand paradu...to je bilo neminovno...
Bilo kakav redosled se danas preskače, ili ne postoji... Na sve je ili ništa... Još ako je tu Koka Kola Marlboro, Suzuki, brza kola (kako već beše tekst onih turbo folk grand injection "pesama")...da vidiš kako biva očas...
Ja ću da pijem sama.Kakva kafana.
![]()

A sta bi sa toljagom u glavuОни старински се мени много више свиђају и стварно не знам зашто више нису у моди![]()
Недавно сам морао једној девојци да издувам гуму и да чекам да крене негде да бих остварио контакАт![]()

Ustvari za američko tržište. Prvi su imali 115 ks, kasniji 125.Globalna prica iz 50-tih , 60-tih, 70-tih , 80-tih.. - izivljena u vreme hipika , panka i kluba '54 , apsolutno prevazidjena 90 tih , samo sto Minimax , Vanja Bulic , Lepe Izaure i ostali nus produkti negativno-selektiranog SFRJ - Turbo Pink - Grand Dziberluk - Praziluk - drustva kapiraju sa 40 godina zakasnjenja ... otkrivaju toplu vodu koja se davno ohladila ...
Al' vratimo se automobilima ...
Zaboravili ste da pomenete W116 - 300 SD export ...
![]()