Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam slikao.
DSC02642.jpg

Čiji je ovo Eskort...?
Kakve su bre ovo "obrvice"?
lgh (11).gif
lgh (20).gif

Jel ovo izolir traka, il mi se čini...? :lol:
lgh (4).gif

moj auto je beo, cesto je takav nebi ja nikad skontao da se radi o pesku u kisi jer ga ovde ima toliko sa gradilista i ostalog blata, da sto kaze dovla nebi primetio osim sto bi ga istackalo.
danas sam ga prao u onoj uradi sam perionici, e 2 zetona mi je trebalo da isteram blato iz njega kolko je bio prljav. a krov, moj buraz isao u Kulu, kao ispod krave da je parkirao

I ti stavljas "obrvice" ? Sta ce vam bre to ?...
lgh%20(4).gif

da bi izgledao opasnije namrsteno hehe :lol:
Takvi automobili su mi bas smesni kada su nalepljene, stavljene (kako jos da se izrazim) ''obrve'' mada ne znam i sta im to znaci , mozda je nekom lepsi auto sa tim sranj, ***. svasta se ljudima svidja, a proslog leta sam video dosta i sa neonkama u boji ispod auta i to sve na neke krseve mada bilo je i na jednoj 206-ci , smesnooo :lol:

da bi izgledao opasnije namrsteno hehe :lol:
Takvi automobili su mi bas smesni kada su nalepljene, stavljene (kako jos da se izrazim) ''obrve'' mada ne znam i sta im to znaci , mozda je nekom lepsi auto sa tim sranj, ***. svasta se ljudima svidja, a proslog leta sam video dosta i sa neonkama u boji ispod auta i to sve na neke krseve mada bilo je i na jednoj 206-ci , smesnooo :lol:

po meni - auto moze da izgleda namrsteno samo ako mu nazad stavis vece opruge i vece gume, a napred jelte manje, kao oni muscle amerikanci. jos ofarbas slova na gumama u belo... uhh...
e, da - nikako da nadjem neku boju kojom se to radi, ofarbao bih slova na gumama kamiona.
zna neko nesto o tome?

po meni - auto moze da izgleda namrsteno samo ako mu nazad stavis vece opruge i vece gume, a napred jelte manje, kao oni muscle amerikanci. jos ofarbas slova na gumama u belo... uhh...
e, da - nikako da nadjem neku boju kojom se to radi, ofarbao bih slova na gumama kamiona.
zna neko nesto o tome?

Bio sam ofarbao gume na GSi-ju, običnom belom bojom i četkicom :lol:
conf (9).gif
ali sam ubrzo obrisao. I gume sam imao veće pozadi...da, pa zato nisam mogao da stavim ništa teže od 50kg nazad, jer bi točkovi kačili u lim iznutra :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back