trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
pazi ti prijatelju da ti zena ne vidi sta ti ovde kucas hehe
mozda ti sledeci put ostavi auto na drugom kraju grada! hahaha
mozda ti sledeci put ostavi auto na drugom kraju grada! hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam slikao.
![]()

Moj.Čiji je ovo Eskort...?
Kakve su bre ovo "obrvice"?![]()
![]()
Jel ovo izolir traka, il mi se čini...?![]()
Pogledaj mi u profil. Obrvice su od folije, takvog smo ga kupili, samo sam pre neki dan stavio nove iste.
Hehe, malo zajebancije...nije na odmet
Moj.Pogledaj mi u profil. Obrvice su od folije, takvog smo ga kupili, samo sam pre neki dan stavio nove iste.
hehe odobra fora...ovo si ti ili?

I ti stavljas "obrvice" ? Sta ce vam bre to ?...![]()

A i malo da se iživim dok sam mlad. Posle na Taunusu neće biti toga.
i sa ubrzavanjem snimaka![]()
Gde će ti pojas, junače?Aha, ja sam, danas sam se malo zezao sa aparatom i kolima![]()

Gde će ti pojas, junače?![]()

Ne mogu da ga "ubodem", ono cudo u sta se utakne me zeza...
![]()
Gledam na youtube kako ovi macani iz Fifth Gear i Top Gear vozaju svakakve super-duper automobile, pa sam pozeleo da se nadjem u njihovoj kozi...![]()
da bi izgledao opasnije namrsteno hehe![]()
Takvi automobili su mi bas smesni kada su nalepljene, stavljene (kako jos da se izrazim) ''obrve'' mada ne znam i sta im to znaci , mozda je nekom lepsi auto sa tim sranj, ***. svasta se ljudima svidja, a proslog leta sam video dosta i sa neonkama u boji ispod auta i to sve na neke krseve mada bilo je i na jednoj 206-ci , smesnooo![]()
To imam u planu, zajedno sa lakiranjem guma.jos ofarbas slova na gumama u belo... uhh...
po meni - auto moze da izgleda namrsteno samo ako mu nazad stavis vece opruge i vece gume, a napred jelte manje, kao oni muscle amerikanci. jos ofarbas slova na gumama u belo... uhh...
e, da - nikako da nadjem neku boju kojom se to radi, ofarbao bih slova na gumama kamiona.
zna neko nesto o tome?