gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
ljudi! ogrebao sam audija![]()
audi a3 ?
Miloshe, zar od ranog jutra pivce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi! ogrebao sam audija![]()

ako je na diskaveiju, eksploreru ili neshnl dziografiku jesam![]()

audi a3 ?
Miloshe, zar od ranog jutra pivce?

Najpre proveri naduvanost\pritisak u gumama, da ti desna nije ispustila. Da li si primetio da je neki pneumatik pojeden vise po obodu ili uopste?znate ono sto sam rekao da mi volan ne stoji pravo?
danas sam bio do subotice pa sam obracao paznju na problem.
naime, kada pustim volan u voznji, on se ispravlja sam od sebe u ispravnu poziciju, ali onda mi auto bezi desno.
jel to nesto samo rastelovano i treba da se nasteluje? nesto tipa optika itd? mozda se raskantala od rupetina
Najpre proveri naduvanost\pritisak u gumama, da ti desna nije ispustila. Da li si primetio da je neki pneumatik pojeden vise po obodu ili uopste?
Ako odes na centriranje(i platis isto) sve ce ti reci![]()

na koji nacin se vektorski racuna CB x AD? jel preko determinante? znam da preko determinante skalarno, a vektorski kako?

Ni meni, a imao sam zelju da odgovorim...
Elektrotehnika rulez![]()

hm, nisi mi bas jasan. preko determinante se i dobijaju koordinate koje mnoze jedinicne vektore i j k.
ako hoces da izracunas intenzitet tog novog vektora, uradis koren zbira kvadrata tih koordinata, ili uradis ono intenzitet CB puta intenzitet AD puta sinus izmedju njih...
nije mi jasno tvoje pitanje

tj razvijas po koloni ili redu