Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je podesavanje iskljucivo za interval. Ako je normalno vreme aktiviranja brisaca u poziciji interval recimo 8 sekundi, ti mozes namestiti da ti se oni u toj poziciji aktiviraju na svake 3 sekunde ili 5 sekundi ili kako ti odgovara, tj. u zavisnosti od intenziteta kise.

a za cega onda sluzi ona sledeca brzina brisaca?
jel to konkretno za brzi prelazak preko stakla, a ovaj interval sluzi za odredjivanje vremena izmedju brisanja?

Имаш оне две брзине где брисачи раде константно и имаш трећи опцију где раде периодично... е па овим се дефинише колико периодично да бришу... ако је слабија киша онда ређе, ако је мало јача онда чешће и ето :)

Redovno to radim.
Ako ne idem nešto brže, izbacim ga na ler ispred semafora pa kočim levom.
I ne cima ništa jer sam navikao.
Baš imam dobar "osećaj za feeling". :lol: :super:

ja to cesto radim kad vozim relaciju. Posebno sa fantasticnim neturbo motorom od cak iljadutrista kubika i cak 59ks - plin, pa ne smem gubim ni delic secunde da na nekoj uzbrdici se ne bi uspavao.

Kad bi me otac video, posto je bio istruktor u Sloveniji, milsim da bi se bas bas naljutio na mene.

Е то... има чини ми се на 3, 5, 7 и 10 секунди да се укључују... нисам тачно бројао, али тако нешто отприлике...
Ako iza retrovizora na soferci imas neku skalameriju oko koje je zatamnjeno staklo(slicno kao po celom obodu-ona crna fina mrezica) onda to nisu intervali nego podesavanje senzora-koliko brzo ce da obrise kad registruje kisu.Sto znaci da ako je nema nece ni brisati ni u jednom polozaju;)
Ako ti je obicna soferka onda su intervali u sekundama kao sto si rekao.
Za tempomat neces pogresiti posebno na auto putu, za grad je ionako ludost koristiti ga. Ne da odmoris noge i to obe, za letovanje sam opalio do Grcke i nazad-milina:cool:

hm... to chudno kochenje je bilo veselo kod mene kad sam seo prvi put
u auto sa automatsim menjachem :) .. veselo je bilo skroz :)
Ја сам једино имао ''ситуацију'' када сам претицао камион, а возио Хонду Акорд тип-троник и углавном смо је возили на аутоматик и дуне мени да ја пребацим на мануелни и да се мало иживљавам... пребацим ја то тако, вратим га из 4те у 3ћу и опуцам по гасу... кад сам дошао негде до пола камиона одлучим се јелте за 4ту и кад сам грунуо по оном квачилу читај: КОЧНИЦИ да бих га пребацио у 4ту бубрези су ми испали напред :D
Ako iza retrovizora na soferci imas neku skalameriju oko koje je zatamnjeno staklo(slicno kao po celom obodu-ona crna fina mrezica) onda to nisu intervali nego podesavanje senzora-koliko brzo ce da obrise kad registruje kisu.Sto znaci da ako je nema nece ni brisati ni u jednom polozaju;)
Ako ti je obicna soferka onda su intervali u sekundama kao sto si rekao.
Za tempomat neces pogresiti posebno na auto putu, za grad je ionako ludost koristiti ga. Ne da odmoris noge i to obe, za letovanje sam opalio do Grcke i nazad-milina:cool:
Е не није тај, а знам на шта мислиш... један ортак ми се жалио на Октавији има то и кад стане на семафор стану и брисачи јер јелте ауто не иде :D а онда не може да види семафор ако је нека јака киша и сл :)

Е не није тај, а знам на шта мислиш... један ортак ми се жалио на Октавији има то и кад стане на семафор стану и брисачи јер јелте ауто не иде :D а онда не може да види семафор ако је нека јака киша и сл :)

Prvi Spačeci su imali sajlu brzinomera nekom ludom Francuskom metodom povezanu sa mehizmom brisača, tako da su isti radili većom brzinom kako si brže išao. Kada stojiš nisu radili, nego si morao da ih sam pomeraš pomoću jedne ručice u kabini. Tako da - nemo' se žalite. :D
A kako je lepo dete bio.... :lol:

Snimih danas novog Touarega, a ono - voda mu ušla u farove pa se kondenzovala: :lol:

DSC03811-1.jpg

Nemoj si kvaran...mozda mu se zamaglili farovi:cool:
Kazu da je bio cool mladic-greota...(ne mislim ono da nije onda je ok da zagine-da se razumemo;))
један ортак ми се жалио на Октавији има то и кад стане на семафор стану и брисачи јер јелте ауто не иде :D а онда не може да види семафор ако је нека јака киша и сл :)
Kakav idiotluk...znaci po kisi ne stajes ni za zivu glavu:hahaha:
Meni smeta sto ako ih ostavim u AUTO modu kad sledeci put upalim auto oni odrade ciklus-cak i kad je suva soferka, a onda skriiiipiiiii...

al svi imate neke cudne brisace :D
kod mene kada auto stane oni uspore. odnosno taj interval se poveca, kada stoje na toj prvoj brzini za brisace. a cim krenem oni nastave sa onim kako sam ih podesio. isto ako su ukljuceni brisaci i ja ubacim u rikverc, pocinje da radi i zadnji brisac automacki dok sam u rikvercu, bez obzira sto nisam ukljucio posebno i njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back