Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probajte obavezno ...

Leva polovina je sa Anti-Rain spray-om :

original_circle.jpg

2in1_circle.jpg

p.s.
Anti -fog je sranje - to ne uzimati ...

I paziti da se ne udise - dalje od ociju - dobro oprati ruke !

Poslednja izmena:
sad dodjoh iz kasarne, umesto na pregled i regrutaciju oni nas poslali kuci. nesto su zaebali i ne mogu da obave to danas, nego ce nam naknadno urucit pozive za ponovo. boze kakvih likova bude u toj vojsci, mislim na ove sto treba da je sluze. ja ne znam iz kojih rupa i iz kakvih podruma su oni ispuzali.

moja KIA ima te glindzave brisace, kada ih odignes oni se obese, ali brisu faMtasticno.
prskalice su joj takodje super, onog momenta kada privuces onu ruckicu da poprskas, tog momenta je cela(!) sofersajbna isprskana vodom. kontam da je neka jaka pumpa i super rasprsuje.

nisam znao da se mogu montirati ti gumeni brisaci na druga kola, dobro ste me podsetili mozda da ovde u metrou pogledam posto na drugim mestima nisam video. ocu na megana da stavim trebaju mi mucim muke sa ostalim brisacima samo su mi njegovi originalni valjali. a zadnji moram da menjam isto. kad se tako vozamo i ja da operem zadnje staklo, samo pocne da se cuje kako odskace od stakla drrrrrrr svi se uplase sta je sad.

Што се брисача тиче рекли су ми да то ради само Босх и да треба видети да ли ми неки пасује јер се они наводно праве типски за одређене моделе, па ако има неки да пасује да онда узмем тај, али цене су 2500+ динара... Морам отићи до Метроа да видим какви су ти што имају тамо...

Узео сам и ову анти-раин течност, намазао, па ћемо видети како ће се показати :)

п.с. и нисам удисао и држао сам даље од очију и добро сам опрао руке :mrgreen:

Dovla, ne znam bas za te cene. Ok, mozda za tvoj fiat su malo skuplji, ali ja mislim da nije preko 1500dinara par. Odes u Metro i na poledjini imas listu sa modelima auta i nadjes svoj. Na svakoj kutiji stoji dimenzija brisaca, tako ako znas meru odoka nacices brze odgovarajuce. Ja sam za kadetta prelistao preko 50 avta dok ne nadjoh kadett. :)

p.s. Neces se pokajati ako uzmes Bosh. Mene sluze bas bas dobro...

moj drug kad je radio veliki servis na Volvou S80 menjao i brisache. Za njega su bili original 50e. Ceo servis ga je kostao 193 000dinara. Motor 2.5L dizel 140ks.

Poslednja izmena:
Pa nije S80 i brava bas isto, a i 50e je ~4000din ili ti 2000kom, posto novija vozila vecinom imaju razlicite levi i desni brisac na komad se i kupuju..
Neshvatam sto je problem da kupi bilo koje skroz plasticne kakve hoce, samo uzme model koji je duzine kao original, svi oni imaju kopcu na istom mestu...drugim recima ne mora bas za njegov model, ako su stari 50cm kupi Bosh, champion, lucas...od 50cm i pici(cak i po kisi;))

PS
Kad sam pre 1-2god kupovo chempion veci je bio ~900 a manji ~500 din(u AP sportu)

Што се брисача тиче рекли су ми да то ради само Босх и да треба видети да ли ми неки пасује јер се они наводно праве типски за одређене моделе, па ако има неки да пасује да онда узмем тај, али цене су 2500+ динара... Морам отићи до Метроа да видим какви су ти што имају тамо...

Узео сам и ову анти-раин течност, намазао, па ћемо видети како ће се показати :)

п.с. и нисам удисао и држао сам даље од очију и добро сам опрао руке
:mrgreen:

sigurno? da ne proveravam? :lol:

193000... zju mogo je drugi auto kupiti

- 2.7-litre V6 twin-turbocharged diesel: 0-60mph in just 7.7 secs (0-100kph in 8.2 secs) and a top speed of 143 mph;
- 3.0-litre V6 petrol: 0-60mph in 7.9 secs (0-100kph in 8.3 secs) and a top speed of 148mph;
- 4.2 n/a V8 petrol: 0-60mph in 6.2 secs (0-100kph in 6.5 secs) and a top speed electronically limited to 155mph;
- 4.2 s/c V8 petrol: 0-60mph in 5.1 secs (0-100kph in 5.4 secs) and a top speed electronically limited to 155mph.

haha sad ce da dodje babo da brise ovo :)
pa sad ne bih da se bavim nekom visom sveckom politikom, ali svakako da treba birati saveznike po interesima.

ici cu sutra u metro кеш и носи ovde u Novom Sadu dvim jel imaju one glindzave brisace po pomenutoj ceni. i kupicu amtifriza jer mi je nivo tecnosti za ladjenje na minimumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back