Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj pa živeli...:ok:

get_img

btw :

img_9.jpg

" ... Evidently tootling around in Mr Bean's Mini is not the real Rowan at all. Since he splashed out on an Aston Martin in 1981, he's been collecting fast cars, including the McLaren F1 he's driving here and in which he had a costly scrape in 1999 ..."

images
images
images
images

" ...Rowan Atkinson driving a Ford Mustang leads a group of cars through Lavant Corner at the 2007 Goodwood Revival ..."

Poslednja izmena:
gledao sam i taj snimak sa arapima sto pucaju iz .570 t-rex
ne znam ko se to zaebavao ali mu je zaebancija skupa koliko puta im je ta puska ispala, tacnije odletela i razbila se dole... i svaki taj metak kosta, nije mi jasno sto su se nekome bacale pare.

ovi likovi su mi najjaci

ebiga ne znam kako da postavim video

'бро вече свима... ја стигох из РС малочас... основни проблеми су ми гужва у Шапцу и брисачи. :)

Има ли неко неку добру идеју за брисаче... јел' постоје они нови брисачи (они као еластични који се сад уграђују на нове Аудије, ВЊ, Мерцедесе итд) за моју Браву? То бих баш волео да пробам да видим ваља ли то ишта...

E to, pogodi me za brisače! :lol:
Drugar je skoro tražio original brisače za Alfu 156 i nadje ih u nekoj fancy radnji za 1500 dinara. U Metrou je našao iste takve (koje uzgred ima i na novoj Horsi) za smešnih 500 dinara par. :!: Metlice nemaju metalne delove, nego su cele gumeno-plastične, ekstremno sam oduševljen njima i uz njih se dobijaju adapteri za različita kola.
Da napomenem da je lik posle kraćeg puta po kiši prvom prilikom otišao u Metro i kupio još dva para, da mu se nadje kad su tako jeftine, a dobre. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back