Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kockanje je sranje, sediš ispred nekog stola i bacaš pare koje bi daleko pametnije mogao da utrošiš. To su najveći ludaci, ne kapiram kako se neko uopšte navuče na to sranje da po celu noć bleji ispred ruleta ili poker aparata i nada se da će da dobije. Najjači su mi oni najslavniji i najpoznatiji kockari koji su zaradili milione i sve ih potrošili opet na kocku. Znači kockao se da bi zaradio pare samo da bi opet kockao. Debilizam.
S tim što bih, da mi je neko u porodici kockar, i da mi kockarske bitange dodju na vrata da traže pare i nešto od imovine potegao pušku i bilo bi krvi. Te bitange koje uništavaju živote treba izlomiti kad se drznu da nekome traže nešto, kao što kaže Miroljub Petrović.
Meni je i dobit bila jako važna, ali i taj osjećaj isčekivanja, rizika, radi adrenalin, i dopamin pogotovo kad dobiješ...zato se lako i navući..Dostojevski je sve lepo objasnio, u "kockaru".
Iako nisam kockar, verujem da jeste tako.
Jer, uzbuđenje njima više ne leži u dobiti, koliko u samom činu pobede nad nekim; neki vid superiornisti, pobede, adrenalina, kao i svim igrama, uostalom...
Bem li ga, od superiornisti sam, i inače, operisan.
Ne privlači me, ali razumevam.
Manji je trošak kokaniđa; žene - realno.Meni je i dobit bila jako važna, ali i taj osjećaj isčekivanja, rizika, radi adrenalin, i dopamin pogotovo kad dobiješ...zato se lako i navući..
Diže dopamin skoro kao neka hemija...

Od hemije heroin najviše podiže (ali kroz venu), a prirodno orgazam...Manji je trošak kokaniđa; žene - realno.
No, svakog uzbuđuje nešto... Neke, eto, pobjeda nad drugima...
Ako, ja ne sudim - sve razumevam:Od hemije heroin najviše podiže (ali kroz venu), a prirodno orgazam...
Prvo ne namjeravam ikad probati, a protiv drugog se borim..: ))