Kockari

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Da li Jos kockate, kako ste uspjeli skinuti sap ovog poroka, koliko ste izgubili najvise za noc, koje su vam igre omiljene, igrate li kladionicu ... i da, loto i druge igre na srecu su kocka? :D

Igram kladionicu. Prosečno 2-3 tiketa sedmično. I laki 6 ali i to vrlo retko.
Loto, rulet, voćkice, tombolu i ostale zezancije ne znam ni kako se igraju.
Najveći gubitak mi je bio možda 200 dinara. Prilično sam siguran da nikada nisam stavio više od 100 ali možda jesam ali se ne sećam.
To me podseti da skoknem do kladionice, igraju Englezi i Holanđani večeras. :lol:

Kockanje je sranje, sediš ispred nekog stola i bacaš pare koje bi daleko pametnije mogao da utrošiš. To su najveći ludaci, ne kapiram kako se neko uopšte navuče na to sranje da po celu noć bleji ispred ruleta ili poker aparata i nada se da će da dobije. Najjači su mi oni najslavniji i najpoznatiji kockari koji su zaradili milione i sve ih potrošili opet na kocku. Znači kockao se da bi zaradio pare samo da bi opet kockao. Debilizam.

S tim što bih, da mi je neko u porodici kockar, i da mi kockarske bitange dodju na vrata da traže pare i nešto od imovine potegao pušku i bilo bi krvi. Te bitange koje uništavaju živote treba izlomiti kad se drznu da nekome traže nešto, kao što kaže Miroljub Petrović.

Kockanje je sranje, sediš ispred nekog stola i bacaš pare koje bi daleko pametnije mogao da utrošiš. To su najveći ludaci, ne kapiram kako se neko uopšte navuče na to sranje da po celu noć bleji ispred ruleta ili poker aparata i nada se da će da dobije. Najjači su mi oni najslavniji i najpoznatiji kockari koji su zaradili milione i sve ih potrošili opet na kocku. Znači kockao se da bi zaradio pare samo da bi opet kockao. Debilizam.

S tim što bih, da mi je neko u porodici kockar, i da mi kockarske bitange dodju na vrata da traže pare i nešto od imovine potegao pušku i bilo bi krvi. Te bitange koje uništavaju živote treba izlomiti kad se drznu da nekome traže nešto, kao što kaže Miroljub Petrović.

Traze uzbudjenje, uglavnom neki je poremecaj u mozgu.

A ovi sto su dobili pa izgubili su uglavnom mazohisti, njih vise radi kad izgube nego kad dobiju.

Počeo da ulažem 50 e, razmišljao i o stotki...
To nam izgleda genetski u jednom djelu familije, batalio na vreme...
I dan danas me ponekad povuče želja, izborim se nekako, nema opuštanja...

Dostojevski je sve lepo objasnio, u "kockaru".
Iako nisam kockar, verujem da jeste tako.
Jer, uzbuđenje njima više ne leži u dobiti, koliko u samom činu pobede nad nekim; neki vid superiornisti, pobede, adrenalina, kao i svim igrama, uostalom...
Bem li ga, od superiornisti sam, i inače, operisan.
Ne privlači me, ali razumevam.

Dostojevski je sve lepo objasnio, u "kockaru".
Iako nisam kockar, verujem da jeste tako.
Jer, uzbuđenje njima više ne leži u dobiti, koliko u samom činu pobede nad nekim; neki vid superiornisti, pobede, adrenalina, kao i svim igrama, uostalom...
Bem li ga, od superiornisti sam, i inače, operisan.
Ne privlači me, ali razumevam.
Meni je i dobit bila jako važna, ali i taj osjećaj isčekivanja, rizika, radi adrenalin, i dopamin pogotovo kad dobiješ...zato se lako i navući..
Diže dopamin skoro kao neka hemija...

Back