- Poruka
- 2.632
A koliko je ukusan?Скупи су ко ђаво, сад сам им ушла на сајт. На све колаче мислим.
А један макарон мали је 200 динара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko je ukusan?Скупи су ко ђаво, сад сам им ушла на сајт. На све колаче мислим.
А један макарон мали је 200 динара.
NisuPrvi put sam za ove kolačiće čuo kada sam gledao seriju "The Great". Deluju veoma ukusno.
Ukusan je za 30 dinA koliko je ukusan?
Mozda tu gde si kupovala ne prave kvalitetne kolace.Ukusan je za 30 din
Možda sam naviknuta na mnogo ukusnije kolačeMozda tu gde si kupovala ne prave kvalitetne kolace.
Ima ovde poslasticarnica, pa cu probati.Možda sam naviknuta na mnogo ukusnije kolače![]()
Kaže Sens nema to na BalkanuIma ovde poslasticarnica, pa cu probati.
Ako si mi rekla.![]()
Njemu šukni sliku, meni uzorak!Габон је чооколада, фил иде и у коре.
Карамел су коре са орасима а крем је од жуманаца и карамела, одозго је шећер печен са орасима и издробљен.
Рафаело коре са кокосом и крем од жуманаца и млека, јако је добра комбинација са кивијем између.
Можда сутра направим малу меру да мало кивија потрошим
Ће ти шукнем слику.
Boriš se Mito za te bademe, i to stoički!da bi bili makoroni mora da imaju mlevene bademe u puslici
Imamo i mi Bonjour slastičarnu ali tamo jedem ovo!
Deluje veoma njam njam. Sta je to?
Nisam ih nikada sama pravila.
Cromboloni, stvarno jeste njamiiii mmmm mljac!Deluje veoma njam njam. Sta je to?
Auuu! Želim!
Ima ih više, M Dvor, Importane, Otoka, a ovo moš pojesti i u svakoj Mrvica slastičarnojAuuu! Želim!
Gde je Bonjour?
Merkam jesen... mislim... da znaš...Ima ih više, M Dvor, Importane, Otoka, a ovo moš pojesti i u svakoj Mrvica slastičarnoj
Njih ima puno isto!
Da, znam da je tezak za pravljenje.Probao sam da pravim makaronse jednom u životu... jedva sam nabavio sve komponente, boje, mirise, ukuse, i shvatio da je zajebano do jaja.
Ispali su ok, nisu toliko "nabubrili" koliko sam očekivao, ali bez obzira na to deca su ih samlela za 5 minuta.
Previše truda, prevelika šansa za neuspeh. Čestitam ljudima koji ih prave rutinski, to je prava kulinarska umetnost, master level.