- Poruka
- 91.683
Ovakve.
Nek se javi, nećemo mu ništa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja baklavu cenim samo kad sve curi kad je uzmem iz tepsijeAli znam savršenu baklavu![]()
Neš me prevariti pa da napišem: e moja curija baklavu cenim samo kad sve curi kad je uzmem iz tepsije
Ma bježi ba, ebo zelen ili ljubičast kolačovi makaroni su ko puslice ali se stavlja bademovo brašno, i plus u sredini neki voćni fil
eeeh...Ma bježi ba, ebo zelen ili ljubičast kolač![]()
Jesam, zato ovako i govorimeeeh...
probaj, ako imaš gde
ne verujem ja tebi ništa,Jesam, zato ovako i govorim![]()
Probaj pa ćeš reći: trebo sam poslušat' Ćeru..ne verujem ja tebi ništa,
pišeš to samo da mene nerviraš
jes ti normalna? Ja sad pojo 10 komada, zato i pišem. Bolje da pišem nego da pojedem još desetProbaj pa ćeš reći: trebo sam poslušat' Ćeru..
I da znaš, taj ti pokušaj kolača valja samo kad je frišak.
Dobar je samo za dekoraciju![]()
Ja da imam makarone ja bih sa tobom podelila.jes ti normalna? Ja sad pojo 10 komada, zato i pišem. Bolje da pišem nego da pojedem još deset
I nisu baš preterano smeži, ali nisu ni bajati.
Ma ko zna šta si ti jela kad takop pričaš
Ako hoćeš da usrećiš ukućane, brže bolje nauči kako se prave. Nije teško (meni koji neću sa tim da se bakćemDa se javim - tus pas! Nisam pravila!![]()
Ti makaron u usta nisi stavilaTo malo obojilo tijesto, to malo dalo čudno ime i haj, moderno, haj da se jede, a baška što mu malo previše nabilo cijenu![]()
Daj recept!Ako hoćeš da usrećiš ukućane, brže bolje nauči kako se prave. Nije teško (meni koji neću sa tim da se bakćem)
Зашто ти треба неко ко их је правио?Ti makaron u usta nisi stavila
Neš me prevariti pa da napišem: stavila sam ga u ustaTi makaron u usta nisi stavila
evo recimo ovdeDaj recept!
Ne trebaju njima makarone da ih usrećim. Sama moja pojava im je dovoljna.
Ala kakim u ove kasne sate pa to ti je!