Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam jedan 307 star je 3godine i malo je izgreban od granja i drveca po seoskim puticima itd teget boje e sad svi kazu da ga poliram a ja cuo da ima vise sorti,nacina poliranja
Sta mi ti predlazes,posto ja blage veze nemam sa mehanikom
Hvala unapred
Imam jedan 307 star je 3godine i malo je izgreban od granja i drveca po seoskim puticima itd teget boje e sad svi kazu da ga poliram a ja cuo da ima vise sorti,nacina poliranja
Hvala unapred
Hvala unapred
Ono sto ja radim je masinsko poliranje,
Polira se u tri faze(tj dva puta.treci se nanosi vosak)
Moze se sve izvesti i rucno.
Teget boja je ok,dobro se polira.Ono sto moras znati sta tacno hoces.
Jer hoces da ga prodas,kolko si spreman uloziti truda(mislim da u Srbiji nisu skupe polir paste)tako da mislim da se neces izloziti velikom trosku(a ne znam koje tacno imaju tamo)
Ovdje gdje ja radim,mi koristimo marku Maxolen(zato sto je jeftina a i pokazala se dobra)
sad bi trebali pokusati sa 3M markom,jer je hvale svi.
Te ogrebotine ako je samo farba u pitanju se mogu srediti,ako je doslo do metala onda samo lakiranje pomaze.
Ajde vidi imaju li te paste tu ili kakve imaju,pa cu ti reci koju da uzmes i sta da uradis.