Ko voli gitare?

Seymour Duncan je upravo izbacio magnete koji po kvalitetu pariraju P90, ali bez pratece buke koju originalni P-90 prave uz "high gain". Takozvani "Phat Cat" hambakeri, P90 autenticnog tona i dizajna ali bez "hum" buke
Pa nije baš da je skoro izbacio. Ja imam gitaru sa tim magnetom još od 2017.

Nego, SD ima još atraktivniji (i skuplji) P90 magnet - Antiquity P90. Kao što se da pretpostaviti, zalomio mi se u jednoj gitari :)

Poslednja izmena:
Kako doći do jako dobre gitare za dosta manje para...

EPIFON INSPIRISAN GIBSONOM CUSTOM

Razvijena u partnerstvu sa Gibson Custom, premium kolekcija epiphone rekreirava neke od najpoznatijih električnih i akustičnih gitara u istoriji

1719461118431.png

Pogledajte prilog 1592877

Ne znam šta da mislim, SG telo i Flying V headstock
Poklopac za elektroniku u obliku Teksasa sa druge strane tela....tipicno za Billy Gibbonsa. Boje su odbojne. Izgleda mi kao cokolada umotana u celofan, tipa Mocart kugle i slicno. A i taj poklopac za bridge....izgleda kao iz filma "Transformers". I Flying V headstock je bez veze...Ne svidja mi se ni malo.

Gibson Les Paul Recording. Samo jedan prototip model je napravljen 1969/70 i taj model sa brojem 001 je prodat na aukciji za $187.500 US dolara. Pravljen serijski izmedju 1971-79, "Recording" je bio jedan od najvecih Gibsonovih promasaja, jer se nije prodavao. Zanimljivo da je ovo bila najomiljenija gitara samog Les Paul-a. Dzimi Pejdz je jedini poznati gitarista koji je koristio ovu gitaru. Tokom serijeske proizvodnje izmedju `71 pa do `79 napravljeno je oko 5.400 gitara. Danas se ovaj model moze naci polovan za oko $5.000 US dolara.
gibson-lp-recording-natural-1972-cons-full-front.jpg

Ne znam zasto ovaj model nije bio popularan. Mislim da ima fenomenalan zvuk.

Back