faraonn
Elita
- Poruka
- 20.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova je zanimljiva..Pogledajte prilog 1165652
u nekoliko navrata saq se mislio da uzmeme jednu. Ovu je napravio holandski gitarista Teye al i sam priznaje da mu je inspiracija bio legendarni Zemaitis
uff, ovo nije drvo?
jeste, samo aluminjumski topuff, ovo nije drvo?
Da, a ja imam identičan. Ustvari, prethodni vlasnik je skinuo te bele pokrivače za magnete i promenio magnete jer mu je nešto palo na gitaru i oštetilo ih. To se desilo neposredno čim je kupio gitaru, novu, tako da su magneti koje je kupio opet Seymour Duncan iz 80-tih. Uspeo sam da prepakujem da od dva magneta sklopim jedan ceo Fender humbucker, a drugi je Seymour Duncan SH-5 Custom (bridge). Ova dva magneta, iako od različitih proizvođača su se super uklopili. Za rezervu mi je ostao SD SH-Inneck The '59 (sad se mislim dok ovo pišem da je greota da ne stavim taj magnet u neku gitaru, hm...)Sa obzirom da su Bullet HH veoma redje u odnosu na Bullet SS sa dva single coil, razlika u ceni i nije tako velika. Ovaj na slici koju si postavio je sa Reverb-a ako se ne varam.
Player serija koja je zamenila standarnu 2018 godine bila je jedna od najboljih ponuda koju je Fender izbacio na trziste.Pogledajte prilog 1568422
Serija svirača, 2018 – aktuelno
Pristupačni modeli proizvedeni u Meksiku koji zamenjuju seriju Classic, u dve velike serije: 2018–20. sa vratom u obliku slova C; 2020 – Do danas, dodaje revidirano ožičenje za kontrolu tona. Player Plus verzije su dodate 2021., zamenjujući Deluke seriju, sa treble-bleed i rolled-edge board sa ravnijim radijusom vrata od 12 inča.
Predpostavljam da imas i Orvela?Orville gitare
Sa uspehom japanskih Epiphone gitara, Iamano Gakki je odlučio da na japansko tržište dovede i druge poznate modele u Gibsonovom stilu. Ali umesto da koriste brend Epiphone, odlučili su da koriste potpuno drugačije ime brenda. Odlučili su da novi brend nazovu Orville gitare, nazvan po Orvilu Gibsonu, osnivaču Gibson gitara.
Pod brendom gitare Orville, Gibson je napravio zvanično licencirane japanske verzije kultnih dizajna kao što su Les Paul, SG, Eksplorer, Flajing V i mnoge druge. Pored toga, ove gitare su imale Gibsonov „headstock u stilu otvorene knjige“.
Orville gitare su koristile magnete japanske i američke proizvodnje. Orville gitare koje su predstavljale magnete američke proizvodnje bile su označene kao „Orville by Gibson“. Orville gitare su završile 1996. godine kada su Gibson i Iamano Gakki odlučili da izvezu japanske gitare Epiphone na međunarodno tržište.
Svaki gitarista mora da ima gitaru sa P90 magnetima, pa makar nek je i Gibson
Ne. A i nemam nešto volju mada znam da su dobre gitare. Inače, nisam naročiti zaljubljenik u Gibsona, mada izdvajam Super400 i L5Predpostavljam da imas i Orvela?
Ubeđen sam da imam Phat Cat u nekoj gitariPogledajte prilog 1570845
Seymour Duncan je upravo izbacio magnete koji po kvalitetu pariraju P90, ali bez pratece buke koju originalni P-90 prave uz "high gain". Takozvani "Phat Cat" hambakeri, P90 autenticnog tona i dizajna ali bez "hum" buke. Mogu da se instaliraju u bilo koju gitaru koja ima hambaker kuciste sa obzirom da su standardne velicine. Vidim da su u video instalirani na Epiphone Les Paul pa verujem da nece dugo proci pre nego sto se pojavi Epiphone Les Paul sa novim Saymour Duncan P-90 magnetima.
Ubeđen sam da imam Phat Cat u nekoj gitari![]()
Eto, znao sam...