Ko voli gitare?

Evo slika.
ekv.jpg

ах, добро је, сад се види. Фендер телекастер, гарант. Врат може да буде Warmoth по Фендеровој лиценци, судећи да нема лого. Нико у свету више не сме да прави такав облик а да га Фендер не аминује или отера на суд. Иначе ти вратови су на изузетној цени. Погледаћу касније да ли има овакав фабрички модел са Флојд Росе. Магнети смрде на активне ЕМГ, опет нешто што Фендер не ставља фабрички

ах, добро је, сад се види. Фендер телекастер, гарант. Врат може да буде Warmoth по Фендеровој лиценци, судећи да нема лого. Нико у свету више не сме да прави такав облик а да га Фендер не аминује или отера на суд. Иначе ти вратови су на изузетној цени. Погледаћу касније да ли има овакав фабрички модел са Флојд Росе. Магнети смрде на активне ЕМГ, опет нешто што Фендер не ставља фабрички
Ali ni tremolo nije u Fenderovom stilu, nema sanse da je Fender. Ovo je gitara iz 1990 i neke, tad nije Fender jurio plagijatore.

Ali ni tremolo nije u Fenderovom stilu, nema sanse da je Fender. Ovo je gitara iz 1990 i neke, tad nije Fender jurio plagijatore.
Фендер и Гибсон су јурили плагијаторе 70-тих, такозвана Lawsuit Era. Та гитара је custom а Фендер је не би тако направио јер има Флојд Роуз тремоло што они никада фабрички не би ставили. И Фендер увек стави свој лого. Неко му је ту гитару саставио. Обзиром на калибар извођача, убеђен сам 99% да је тело Фендер. Имају они модел са хамбакерима, није тешко да се промене. Као ни да се инсталира Флојд Росе тремоло систем.

повлачим што сам рекао за Флојд Росе. Фендер има фабричке са тим. Сад ћу баш да идем да гледам да ли има нека "куповна" што личи на Миланову...

lepo sam ti rekao
ја ти потписујем да је то фендер врат. Или је скинуо лого или је Warmoth. Тада су једино кинези или кореанци можда смели да направе врат исти као Фендер а сумњам да би он такав ставио.

Није уоптште тешко саставити такву гитару. Има да се купе делови на све стране. Убеђен сам да није фабрички модел.

mesavina dva modela iste kompanije
суштински, не мора да буде од исте компаније. За врат сам прилично сигуран. Тело бих могао још да анализирам. Онај ко је то склопио није хтео претерано да се мучи са адаптацијама. Скоро све Фендерове са Флојд Роузом су прављене у Јапану. Можда има баш такво тело негде.

чим видим неку гитару осећам се ко прозван да нешто кажем, хаха
Три магнета су лепа на око али непрактична за свирање.

Back