gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
обрати пажњу на конфигурацију прекидача и дугмића. Ко код МиланаCharvel Pro-Mod San Dimas Style 2 HH FR M Okoume![]()
Da, ali nema gore dugme.обрати пажњу на конфигурацију прекидача и дугмића. Ко код Милана
Да. Интересантан детаљ за прекидач, нисам одмах обратио пажњу.Da, ali nema gore dugme.
Ja sam baš guglao da nadjem bar telo gitare i nisam uspeo.
Mora da mu je neko Custom gitaru radio, možda čak i boju.
Ne podudara se mnogo stvari sem dugmeta gore: magneti, vrat, dugmad dole.Да. Интересантан детаљ за прекидач, нисам одмах обратио пажњу.
види ово
https://www.worthpoint.com/worthopedia/warmoth-usa-telecaster-floyd-rose-269327886
ма да, гарант је копија али можда лиценцирана, као на пример WarmothNe podudara se mnogo stvari sem dugmeta gore: magneti, vrat, dugmad dole.
Misljenja sam da je Milanova ipak neka kopija Fendera, ne znam koje su u to vreme postojale.
Ne, ja mislim da je neka prosvercovana, zato ne pise ime proizvodjaca. Warmoth ne bi krio svoje ime.ма да, гарант је копија али можда лиценцирана, као на пример Warmoth
Uporedjivao sam slike, Milanova i ova Charvel gitara imaju isti raspored dugmadi dole, jedno je crno a drugo hromirano.Да, могао је неко да специјално наручи од Charvel или Warmoth или Schecter већ сређену. Сви они нуде опције а ко има прилике може да се погоди на лицу места и за оно што нема на интернету.
добро, то са дугмићима није битно. Ја имам силу дугмића које повремено мењам.Uporedjivao sam slike, Milanova i ova Charvel gitara imaju isti raspored dugmadi dole, jedno je crno a drugo hromirano.
Odgledao sam ovo pre par dana, prelepa je. Ima sa 6 i 7 žica...Valenti Nebula handmade![]()
Po mom mišljenju tehnologija je toliko napredovala da mi sad samo estetika (šta mi se sviđa, a šta ne) nešto znači. Evo ova iznad, ako pogledaš video i vidiš je sa svih strana, stvarno mi je prelepa. Možda nekome nije, ali meni jeOvaj virus zeznuo i muzicare. Nisam profesionalni muzicar ali mi fali zive svirke. Ne mogu ni sa drugarima da se skupim pa da malo zasviramo kod kuce za nas. Svi se drze na distanci, svi imaju porodice pa se boje.....razumljivo. I tako, sviram sam kuci, vezbam, ucim neke nove pesme...... Kako se vi koji svirate snalazite ovih dana? Je li neko u boljoj situaciji? Sta svirate, vezbate, koje pesme. Koje sajtove za gitaru posecujete? Inace ja sviram bas gitaru i ovih dana vezbam "Fashion" od David Bowie. Tu sam pesmu odavno zeleo da naucim....
Takodje, pregledao sam sve stranice ovog topika i moram priznati da za neke gitare nikada nisam ni cuo, kao ovu zadnju "Valenti" na primer. Za one koji vole i prate ( a mozda ne znaju) ukucajte NAMM na You Tube. Mnostvo gitara na najpoznatijem sajmu u Americi. Nema ni najmanje sumnje da su to sve vrhunske, prelepe gitare, neverovatno kvalitetno izradjene. Ali za mene je to odavno postalo previse i vec dugo to vise ne pratim. Mislim da trenutno ima toliko mnogo novih gitara da je tesko i pratiti sve te proizvodjace. Pozdrav.
nije,sa interneta
тачно ме натера да идем да тражим... Нисам нашао ту али видим да је Custom Shop '60nije,sa interneta