Moozeeck
Obećava
- Poruka
- 87
Evo slika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ni tremolo nije u Fenderovom stilu, nema sanse da je Fender. Ovo je gitara iz 1990 i neke, tad nije Fender jurio plagijatore.ах, добро је, сад се види. Фендер телекастер, гарант. Врат може да буде Warmoth по Фендеровој лиценци, судећи да нема лого. Нико у свету више не сме да прави такав облик а да га Фендер не аминује или отера на суд. Иначе ти вратови су на изузетној цени. Погледаћу касније да ли има овакав фабрички модел са Флојд Росе. Магнети смрде на активне ЕМГ, опет нешто што Фендер не ставља фабрички
Фендер и Гибсон су јурили плагијаторе 70-тих, такозвана Lawsuit Era. Та гитара је custom а Фендер је не би тако направио јер има Флојд Роуз тремоло што они никада фабрички не би ставили. И Фендер увек стави свој лого. Неко му је ту гитару саставио. Обзиром на калибар извођача, убеђен сам 99% да је тело Фендер. Имају они модел са хамбакерима, није тешко да се промене. Као ни да се инсталира Флојд Росе тремоло систем.Ali ni tremolo nije u Fenderovom stilu, nema sanse da je Fender. Ovo je gitara iz 1990 i neke, tad nije Fender jurio plagijatore.
lepo sam ti rekaoAli ni tremolo nije u Fenderovom stilu, nema sanse da je Fender. Ovo je gitara iz 1990 i neke, tad nije Fender jurio plagijatore.
ја ти потписујем да је то фендер врат. Или је скинуо лого или је Warmoth. Тада су једино кинези или кореанци можда смели да направе врат исти као Фендер а сумњам да би он такав ставио.lepo sam ti rekao
Mislim da nije ta. Nisam siguran, ali mislim da nije.Washburn Marzi Priestess![]()
ma ne samo sam postavio fot. washburnMislim da nije ta. Nisam siguran, ali mislim da nije.
Izgleda da nije.Није уоптште тешко саставити такву гитару. Има да се купе делови на све стране. Убеђен сам да није фабрички модел.
mesavina dva modela iste kompanijeНије уоптште тешко саставити такву гитару. Има да се купе делови на све стране. Убеђен сам да није фабрички модел.
Koktel.mesavina dva modela iste kompanije
Nemoj pričaš.ma ne samo sam postavio fot. washburn
суштински, не мора да буде од исте компаније. За врат сам прилично сигуран. Тело бих могао још да анализирам. Онај ко је то склопио није хтео претерано да се мучи са адаптацијама. Скоро све Фендерове са Флојд Роузом су прављене у Јапану. Можда има баш такво тело негде.mesavina dva modela iste kompanije
Nemoj pričaš.![]()
мало радикално тело по мом укусу али паше за неки металDe Clercq Duke![]()