- Poruka
- 96.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj stalak je jako praktična stvar.
као и куке за качење на зидOvaj stalak je jako praktična stvar.
та је најомраженијаOvo je trenutno aktuelna gitara, hit u svetu.
![]()
Ovo baca munje oko sebe.
да, те одишу металом мада је ESP LTD EC-1000 татаDiamond ima zanimljive gitare:
![]()
![]()
![]()
I ova je izgledala opako, mislim da ih više ne prave. B.C. Rich Double Neck Bichпоздравио те Стив Ваи
Ima jedno 15 kila ova.I ova je izgledala opako, mislim da ih više ne prave. B.C. Rich Double Neck Bich
![]()
Lita Ford je svirala sličnu (ili istu) u spotu "Close my eyes forever".
Oko 30 autograma, svaki znaci vredi oko 90.000.најскупља гитара усвет
Reach Out to Asia Stratocatser – $2,700,000
и словима, два милиона и седамстотина хиљада долара . Продата на аукцији, потписана од свих најјачих светских гитариста.
Pogledajte prilog 666620
imao ih je cetiri.mustang sonic blue iiGitara Kurta Kobejna - Fender Mustang Custom Built
Vrednost 300.000-500.000$
![]()
John Lennon’s 1962 Gibson J-160E Acoustic-ElectricOko 30 autograma, svaki znaci vredi oko 90.000.
Znam da je Hendriksova gitara druga po vrednosti, kupio je Pol Alen iz Microsoft-a za 2.000.000$.
![]()
To je najvrednija gitara na kojoj je svirano.![]()
Takodje sam video skoro gitaru od 300.000$ Paka de Lusije koji je svirao na nastupima. Prodaje je njegov bratanac koji je sa njim zajedno svirao.
И то је срање гитара ко гитара, као и оне Фендерове ђачке гитаре типа Јагуар и Мустанг.John Lennon’s 1962 Gibson J-160E Acoustic-Electric
2,4 miliona
tako jeИ то је срање гитара ко гитара, као и оне Фендерове ђачке гитаре типа Јагуар и Мустанг.