Moozeeck
Obećava
- Poruka
- 87
Gde si to video? Daj link da pogledam.прилично је скупа, $2500 нова у америци, $1500 половна.
To je bas skupo, ali gitara stvarno ima vrhunski zvuk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si to video? Daj link da pogledam.прилично је скупа, $2500 нова у америци, $1500 половна.
немој тако, има џезмастер свој шарм и специфичан звукOvo ti se svidja?
Da te nije opičila korona?![]()
https://www.americanmusical.com/war...DW2hxmd7fiFuw3kbVykNCLGpNx1hicFQaAkeFEALw_wcBGde si to video? Daj link da pogledam.
To je bas skupo, ali gitara stvarno ima vrhunski zvuk.
Možda imaнемој тако, има џезмастер свој шарм и специфичан звук
lepa k'o lutkaOvo ti se svidja?
Da te nije opičila korona?![]()
Jesi ti rođen 26.04.1986 ?☢lepa k'o lutka
нека то, него је и сам дизајн гитаре лош. Мали нагиб жица због дугачког тремола чини да жице олако испадају са седла. Сви познати свирачи, ем што дижу жице високо, такође користе дебље жице, да се што мање помера. Нема завијања, тако да ћеш ретко, ако икад, да видиш да неко озбиљан свира блуз на ЏМ. Гитара је дизајнирана за џез. Да се свира седећки, тако је балансирана. И дебеле жице.Možda ima![]()
, ali šarm
Ružna je ko
Nema ni oblik, ni boje. I mogli su makar glavu sa čivijama da naprave ružnu isto ko telo gitare, a ne da stave kao Stratocaster. Čisto da ne odudara.
Taj što je dizajnirao mora da je radio u Černobilju ☢
69Jesi ti rođen 26.04.1986 ?☢
Šta će ptice na vratu gitare, to mi nikad nije jasno.Paul Reed Smith McCarty 594 Wood![]()
A gde si bio 26.04.1986 ?
PALIA gde si bio 26.04.1986 ?
Pali tvoju mamu.
Da ne smeta malo gornji krak za sviranje, nešto je mnogo blizu vrata?Тако сам се гадио и на Паркера па сам на крају поклекао
Pogledajte prilog 665162
Jel ima neko poznat da je svira?тог су Паркера толико нахвалили, као свемирски брод међу гитарама. Специјално дизајниран облик, супер лаган, прагови од челика што не могу да се потроше...
Adrian Belew је јако цењен . Свирао са Франк Запом, Дајвид Боувијем, Токинг Хедс, Кинг Кримсон, Лори Андерсон и Најн Инч Неилс.Jel ima neko poznat da je svira?
Не знам, Тај Фајермен као и Ајсмен су ми донекле привлачне али не бих купиоA tek ova od Paul Gilberta
![]()
Koliko vidim Parker je propao 2016.Adrian Belew је јако цењен . Свирао са Франк Запом, Дајвид Боувијем, Токинг Хедс, Кинг Кримсон, Лори Андерсон и Најн Инч Неилс.
Он обожава тог Паркера и на сва уста га хвали. Има на јутубу.