- Poruka
- 96.279
Лично мислим да су упропастили гитару са тим неспретним додавањем магнета.Martin D-18E![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лично мислим да су упропастили гитару са тим неспретним додавањем магнета.Martin D-18E![]()
Magneti i nisu toliko, ali mogli su da stave još veću dugmad.Лично мислим да су упропастили гитару са тим неспретним додавањем магнета.

да, неких 2 кила. Намењена је професионалним музичарима који стоје и свирају по целу ноћ са знојавим рукама и тако тоKoliko vidim Parker je propao 2016.
Ova gitara koristi kompozitne materijale što je čini duplo lakšom od recimo Les Paula od 5 kg.
Vidim da je dosta cenjena.
Ova je lepa, ima harizmu.Hagstrom Viking![]()
Ovakvu svira Angus JangEpiphone G-400![]()
такав облик али Гибсон бренд. Епифон је за Гибсон оно што је Сквајер за Фендер = јефтина варијанта под контролом велике фирме.Ovakvu svira Angus Jangako se ne varam, samo crvenu.
стави слике од твојихFender,volim te.drago mi je sto imam jaguara
Martin,volim te drago mi je sto te imam
pa eno ti gore sa netaстави слике од твојих
gde su tvoji?стави слике од твојих
Koja je razlika u odnosu na Stratocaster?Fender player lead iii![]()
Vidi kako su mu uredno žice zavijene, nigde da štrči.

ја сам махом стављо мојеgde su tvoji?
ја моје поткресујем, махомVidi kako su mu uredno žice zavijene, nigde da štrči.![]()
и даље је стратокастер само у другачијој конфигурацији. Тај специфично, има хамбакере за магнете (дупли магнети) а судећи по прекидачима може да се укључи само један из пара од два (split coil).Koja je razlika u odnosu na Stratocaster?
ovaj je tvojја.
Прегледао сам задњих 10 страна постова и не нађох да неко прича о музичким инстгрументима. Дал неко свира? Дал има неко нешто снимњено да се чује?
Коју гитару највише волиш?
Ја, између осталих, волим овакву
Pogledajte prilog 664006
nemas 2400 dolara?ако паре нису проблем, ја би узо Ибанез АС200 ко што има Скофилд. Није он будала.
Pogledajte prilog 664951
ушо сам у неке комбинацијеnemas 2400 dolara?
ma kakva kombinacija,samo kešушо сам у неке комбинације