Ko vlada politikom?

Politicari ili PR menadzment?

Gledajuci televizije od N1 do Informera deluje mi da se politika sve vise pretvara u marketing a manje u konkretni boljitak narodu?

Politikom vladaju razne interesne grupe i kapitalisti, to je oduvek bilo tako. Narod je tu samo "smetnja". Pa kad je narod zahtevniji, onda režim mora malo više da radi za narod a usput šta može da "pokrade", to mu je. Kod nas je obrnuto, ovde je sve podređeno korupciji a narodu ostanu samo mrvice. Marketing je samo tu da se manipulacijom narod hipnotiše i da veruje kako mu je dobro iako mu nije dobro. I to Vučić radi vrlo vešto.

Gledajuci televizije od N1 do Informera deluje mi da se politika sve vise pretvara u marketing a manje u konkretni boljitak narodu?
politicarima u malim drzavama zna se...zapad.

u jakim drzavama aktuelni politicari su samo izlozeni pojedinci jer se sve drzavne i vazne odluke donose u senci.... tako je uvek bilo. cirkus sa izlozenim pojedincima je napravljen da bi raja mislila da zive u nekoj formi demokratije koje nigde ne postoji.

1760713176238.png

Tuzna istina je da je barem trecina tog 'naroda' koji se pominje duboko ogrezla u SNS. (jer narod je svi i oni koji su negde, ali su tu)
Druga trecina se ne racuna (premladi, prestari ili bez poslovne sposobnosti, i oni koji su tu samo na papiru)
Treca trecina cuti jer u njihovo ime niko ne govori.

Kojem narodi treba da ide boljitak?
Objasnice mediji kroz klasicnu propagandu - ili kako vlast zeli da 'narod' misli (ili ga efektivno tera da tako misli i radi)

Back